Glädjen i dina far- och morföräldrars ögon när de öppnar personliga julklappar från dig betyder att du verkligen gett dem den bästa julklappen. Detta är vårt ultimata verktyg för att hjälpa dig skapa den bästa fotojulklappen till dem någonsin.

Vi vet alla att far- och morföräldrar brukar föredra att ge hellre än att få när det gäller julklappar, men när du ger dem någonting personligt betyder det mycket. Få saker känns bättre på julen än att göra dina far- och morföräldrar riktigt glada. Efterhand som deras familjer växer och sprids runt hela världen, innebär en personlig julklapp att de kan omges av sina favoritmänniskor, sin familj, året runt.

En fotobok som finns i ett stort urval storlekar och hårda eller mjuka omslag, är ett fantastiskt sätt att få med hela familjen, även sysslingar. En fotokalender kanske inte tar så mycket plats men de har den på väggen hela året och en fototavla är ytterligare ett sätt att skapa något lite annorlunda som de kommer att älska att ha på väggen i många år. Om båda tycker om te och kaffe kan du ge dem personliga muggar som är “hans” och “hennes”, det är ett fantastiskt sätt att göra dem glada varje gång de avnjuter en kopp.

Här är vår checklista

Här är några av våra saker att göra och inte göra och de bästa tipsen för att göra de perfekta julklapparna till dina far- och morföräldrar:

  • Låt det bli en överraskning
  • Försök fördela bilderna jämnt om du gör den till både morfar och mormor
  • Be familjemedlemmar och vänner skicka sina bilder via minbildbank
  • Om du är på besök hos dina far- eller morföräldrar, be dem ta en titt på sina gamla bilder och ta i hemlighet högupplösta bilder av dem med din mobil
  • Tänk på att använda deras stora livshändelser som “kapitel”
  • Försök att inte använda bilder som är ungefär desamma ifråga om komposition och ämne
  • Glöm inte att använda bilder av deras favoritplatser – alla bilder måste inte vara av människor
  • Kom ihåg att du kan lägga till text, ramar och layouter med önskefotos fotoboksprogram

Sätt igång och skapa

Oavsett vilken personlig fotojulklapp du funderar på att skapa till dina far- och morföräldrar i år, gå bara till önskefotos startsida för att bläddra igenom alla våra fantastiska produkter och erbjudanden och börja skapa ett fantastiskt fotoprojekt nu. Och bocka sedan av dem på listan.

Kommentarer