Vad ska du ge familjen som verkar ha allt? Vi tycker att du borde ge dem någonting unikt, vackert och som kommer från hjärtat. Därför är våra personliga fotojulklappar den perfekta gåvan till dina unga favoritfamiljer. Vi har sammanställt vårt ultimata verktyg för att hjälpa dig skapa den bästa fotojulklappen någonsin.

De första jularna som en ny familj kan vara lite överväldigande eftersom alla julklappar tycks vara en leksak. Varför inte ge din unga favoritfamiljen i ditt liv en julklapp som kommer att vara längre än några månader – och som de inte behöver köpa batterier till?

En personlig fotojulklapp betyder att de kommer att kunna njuta av de speciella ögonblicken om och om igen och på grund av att du skapar dem själv, kommer de att känna din personliga touch varje gång de tittar på den. Vare sig du bestämmer dig för att skapa en inbunden fotobok, en kalender att ha glädje av hela året, en vacker väggdekoration eller en rolig fotomugg, det faktum att du har skapat den kommer att betyda mycket för din unga favoritfamilj.

Kolla in vår checklista

Här är några av våra saker att göra och inte göra och de bästa tipsen för att göra den perfekta fotojulklappen:

  • Blanda upp bilderna i arrangerade och icke arrangerade
  • Be familjemedlemmar och vänner att skicka bilder till dig som föräldrarna kanske inte sett tidigare
  • När du besöker din favoritfamilj, ta några icke arrangerade bilder, du vet aldrig vilka gyllene ögonblick du kommer att fånga
  • Arrangera dina bilder i teman innan du laddar upp dem så att de är lättare att sortera och arrangera när du skapar ditt fotoprojekt
  • Fokusera inte bara på bilder av de unga – porträtt av föräldrar är också fantastiskt att ha
  • Glöm inte att använda bilder av deras favoritplatser – alla bilder måste inte vara av människor
  • Håll det hemligt så att det blir en fantastisk överraskning
  • Kom ihåg att du kan lägga till text, ramar och layouter med önskefotos fotoredigeringsprogram online

Dags att skapa

Oavsett vilken personlig fotojulklapp du funderar på att skapa i julklapp i år, gå bara till önskefotos startsida för att bläddra igenom alla våra fantastiska produkter och erbjudanden och börja skapa ett fantastiskt fotoprojekt nu. Och bocka sedan av dem på listan.

Kommentarer