Det finns ett sätt att skapa fotoböcker som passar alla. Om du tillhör den kreativa skaran som älskar att själv fixa varenda liten detalj, så skapar du din bok från grunden. För dig som vill skapa en fotobok snabbt och smidigt är det bara att ta hjälp av Smart Assistent. Om du behöver hjälp med designen passar det bra med våra fantastiska, fördesignade temalayouter, som är otroligt lätta att anpassa.

Om du redan gillar våra fördesignade fotoböcker kommer du att älska våra temalayouter i Mac-redigeraren. Precis som i våra fördesignade fotoböcker skapas siddesignen åt dig – det gäller allt från bakgrunder till bildkomposition och textformat till illustrationer. Och du behöver inte använda samma tema i hela boken. Med hjälp av temalayouter i vår Mac-redigerare kan du fritt kombinera hur många designstilar du vill i en och samma bok.

Här hittar du din favoritlayout

Öppna önskefotos fotoboksredigerare som du har hämtat till din Mac. Under Mina layouter och önskefoto layouter hittar du våra olika temalayouter. Bläddra genom listan med kategorier tills du hittar en bra layout – det finns massor av teman att välja på, till exempel resor, årsbok, bröllop och bebis. Listan utökas löpande, så kolla gärna in våra nya designer då och då.

Så här skapar du din fotobok med en temalayout

Det är enkelt att skapa en fotobok med våra temalayouter. Använd följande enkla steg för att komma igång.

  1. Använd vänster- och högerpilarna i fönstret Temalayouter för att titta igenom designerna. När du hittat vad du söker, klicka på Hämta.
  2. När du har hämtat layouten ser du att två versioner har sparats under samma kategorinamn: en design för enkelsida och en design för uppslag. Klicka på sid- eller uppslagsknappen för att välja version.
  3. Lägg till den layout du vill använda i fotoboken genom att antingen dra den till sidan/uppslaget eller klicka på Använd längst ner till höger. Snabbtips: Du kan använda en temalayout på en tom sida eller en sida där du redan har lagt till bilder.
  4. När du har lagt till temalayouten kan du anpassa den hur mycket eller lite du vill.

Få inspiration till nästa fotobok

Nu vet du hur du lägger till layouter, men vilken design ska du välja? Det finns redan ett stort urval av teman att prova. Alla äventyrare kommer att älska våra reselayouter. Tidskriftsinspirerade designer och nordiska färgteman passar perfekt till en stilren och minimalistisk kreation där bilderna talar för sig. De är alla försedda med textrutor så att du kan balansera resefotona med bildtexter och återuppleva varje etapp på din senaste resa.

Till nygifta, trolovade och par som redan har delat ett helt liv av oförglömliga ögonblick passar vår bröllopskategori utmärkt för att återuppleva den stora dagen. Oavsett om du väljer en chic, svartvit layout eller går på den klassiska linjen kommer du att skapa ett ovärderligt minne att se tillbaka på tillsammans.

Kolla in våra kategorier för bebisar, barn och högtidsdagar om du vill skapa en bok med barnens härliga äventyr. Det finns massor av färgglada och lekfulla designer med stor personlighet, precis som dina små, så här hittar du enkelt den perfekta designen för att visa upp alla busiga smajl och fnissiga stunder.

Nu är det bara att sätta igång och leka med våra temalayouter. Gå in i önskefotos Mac-redigerare, välj den fotobok du vill skapa och välj sedan en layoutdesign som passar till dina fantastiska bilder.

Börja skapa

Kommentarer