Har du någonsin undrat hur man skapar en fotobok? Vårt online skaparverktyg är allt du behöver för att komma igång. Oavsett om du tänker göra din personliga fotobok från grunden eller vill anpassa en av våra fördesignade temaböcker, hjälper online skaparverktyget dig att berätta din historia precis som du vill.

Det finns massor av funktioner att ta hjälp av när du skapar din egen fotobok. Därför är vår YouTube-kanal ett fantastiskt sätt att lära sig grunderna om hur man skapar en fotobok med vårt online skaparverktyg. Roliga och informativa videor: Vår serie med 30-sekundersvideor är ett perfekt ställe att börja!

Så använder du online skaparverktyget – svar på vanliga frågor

För att det ska bli så roligt som möjligt att skapa din fotobok har vi besvarat dina tre viktigaste frågor om vårt online skaparverktyg för fotoböcker. Kolla in de varmt rekommenderade instruktionsvideorna från önskefotos YouTube-kanal, som visuellt leder dig igenom allt du behöver veta.

Så lägger du till text i en fotobok

Det fiffiga med en anpassad fotobok är att den kan vara precis allt du vill. Du vill kanske skapa en fotobok till en speciell årsdag eller göra en personlig resefotobok. En stor del av det roliga är att släppa loss kreativiteten helt och berätta en historia i ord och bild.

Med vårt användarvänliga online skaparverktyg går det enkelt att lägga till text i hela boken. Bara infoga en textruta på önskad sida, välj teckensnitt i listan, anpassa storlek, färg och justering – klart! Texten läggs till. Du kan enkelt flytta texten när som helst genom att klicka i textrutan och dra den till önskad plats på sidan.

I den här videon visar vi hur du lägger till text i en fotobok. Redo att frigöra din kreativa potential?

Så sparar du din fotobok

Med vårt online skaparverktyg kan du spara ditt fotoboksprojekt och arbeta vidare med det när det passar. Du blir ombedd att namnge projektet första gången du sparar det. När du väl har namngett projektet sparas det i dina sparade projekt under “Mitt konto”.

Återvänd till projektet när du känner dig inspirerad genom att logga in på ditt onlinekonto och gå till online skaparverktyget. Där hittar du alla dina uppladdade bilder och den senaste versionen av fotoboken. Precis som du lämnade den.

När du arbetar med fotoboken rekommenderar vi att du sparar projektet med några minuters mellanrum. Klicka bara på diskettikonen längst upp till vänster i verktyget. Men oroa dig inte om du glömmer, då får du en vänlig påminnelse av verktyget!

Lär dig hur du sparar din fotobok eller en kopia av projektet i vår instruktionsvideo, så att du aldrig riskerar att bli av med ett projekt.

Så redigerar du och ändrar storlek på bilder

När du sätter samman fotoboken är risken stor att ditt bildbibliotek innehåller bilder i massor av olika storlekar och med olika kvalitet. Det betyder att du nog gärna vill ändra storlek på, redigera och beskära bilderna för att få fotoboken så fin som möjligt. Som tur är kan du lekande lätt ändra storlek på och redigera dina favoritbilder i nästa fotoboksprojekt – tack vare vårt online skaparverktyg.

När du har laddat upp en bild klickar du bara på den för att lägga till den på sidan. Lek med storleken eller beskär bilden med hjälp av pilarna i kanten. Du kan justera en beskuren bild genom att klicka mitt i bilden och dra i den för att justera beskärningen tills den är perfekt.

I den här videon visar vi hur du ändrar storlek på och justerar beskurna bilder med önskefotos online skaparverktyg.

Ja, där har du dem – svaret på dina tre viktigaste frågor om hur man använder online skaparverktyget. Har du andra frågor om hur du skapar en fotobok med önskefoto? Klicka här för att visa alla våra instruktionsvideor på vår YouTube-kanal och komma igång med skapandet!

Kommentarer