MUG_HEAD_1200x600

Våra personliga fotomuggar är en underbar gåva för nära och kära, men också ett snabbt och enkelt sätt att skämma bort dig själv. Din fotomugg finns online och i appen och det finns många sätt att göra den riktigt snygg. Med det i åtanke har vi kommit på 5 kreativa idéer för din personliga fotomugg som gör ditt morgonkaffe ännu godare.

1. Presentera din familj

Det finns inget som kan få dig att le lika mycket som en fånigt rolig familjebild. Läs våra gruppfototips för att få inspiration och välj sedan ett foto på hela gänget för din fotomugg.

PERSONALISED MUG_FAMILY

2. Lägg till några extra

Om du skapar din fotomugg på nätet kan du lägga till clip-art och andra designer. Välj några tematillustrationer som matchar bilden.

PERSONALISED MUG_CLIPART

3. Veckla ut din bild

Exklusivt i mobilappen kan du nu skapa din fotomugg med en panoramabild. Ditt fotografi kan vecklas ut runt hela fotomuggen så att den blir snygg ur alla vinklar. (App Store & Google Play).

PERSONALISED MUG_WRAP_BLOG

4. Visa upp dina semesterbilder

Dröm om sol, hav och sand när du dricker te på kontoret med ett semesterfoto från en nyligen gjord resa. Det tar dig tillbaka till de lyckligaste ögonblicken.

PERSONALISED MUG_VACAY

5. Ord som inspirerar

På vår hemsida kan du lägga till text på din fotomugg och välja bland över 60 teckensnitt i upp till 30 färger. Vi älskar att erbjuda inspirerande visdomsord tillsammans med ett foto. Det blir en riktig humörshöjare varje gång du tar en klunk.

PERSONALISED MUG_TEXT

Skapa en personlig mugg

När du har skapat din fotomugg kan du dela ett foto av den med oss på sociala medier. Använd hashtaggen #önskefoto. Har du lust att inspirera familj och vänner också? Dela då denna blogg på sociala medier genom att använda ikonerna nedan.

 

Kommentarer