Vi vet hur svårt det kan vara att välja endast en bild att visa på din vägg, därför har vi lanserat vår helt nya mosaik kollage.

Denna effektfulla nya väggdekoration layout är perfekt för att framkalla dina Instagram-bilder eller visa massor av bilder från ett särskilt tillfälle som till exempel ett bröllop eller en fest.

Den symmetriska designen ser ren och elegant ut & gör det enklare än någonsin att visa upp massor av bilder.

Läs våra enkla tips för att skapa din egen mosaikväggdekoration nedan…

Steg 1: Välj ditt material

När du har gått till önskefotos webbplats, klicka på “väggdekorationer” och välj det material du önskar, men tänk på att vår mosaik kollage layouten endast är tillgänglig på forex skumtavla, aluminumtavlor och plexiglastavla.

mosaik-vägg-dekoration-layout-välj-material

Steg 2: Välj den storlek du önskar

Du måste välja ett kvadratiskt format därför att mosaik kollaget endast fungerar på kvadrater. Du kan välja valfri storlek men om du planerar att använda många bilder, bör du göra en större väggdekoration för att undvika att den ser plottrig och rörig ut. Klicka sedan på skapa nu.

Steg 3: Välj dina bilder

När fotoboksprogrammet online har öppnats kan du ladda upp dina bilder. Välj bilder som ser passar tillsammans Vi älskar om de har ett liknande färgschema eller om alla är tagna samma dag och berättar en historia.

Steg 4: Välj mosaik kollage

I den vänstra marginallisten, välj fliken “Layouter” och sedan alternativet “Mosaik kollage” från nedsläppsmenyn.

Steg 5: Välj hur många bilder det ska vara

Du kan välja mellan 4 och 81 bilder! På grund av det kvadratiska formatet är alternativen: fyra bilder (2 x 2), nio bilder (3 x 3), 16 bilder (4 x 4), 25 bilder (5 x 5), 36 bilder (6 x 6), 49 bilder (7 x 7), 64 bilder (8 x 8) eller 81 bilder (9 x 9).

Steg 6: Skapa

Dra dina bilder in i layouten i den ordning du vill ha dem. Allt du behöver göra sedan är att sortera dem.

Nu behöver du aldrig mer undra över vilken bild du ska välja… Nu kan du stolt visa upp dem alla!

Handla nu

Vill du ha mer inspiration? Läs våra tips för att visa upp väggdekorationer för att få några förslag på var och hur du ska hänga upp dem i ditt hem.

När du har hängt upp din väggdekoration i ditt hem, ta en bild av den och dela den med oss på Instagram med hashtaggen #mittönskefoto. Du kan komma med i vår blogg och vinna en värdecheck på 300 kr som du kan spendera på våra produkter.

Kommentarer