En årsbok från önskefoto är det perfekta sättet att återuppleva alla fantastiska ögonblick från 2021. Du kan fylla den med mysiga familjebilder eller spektakulära bilder av ditt grannskap. Hur du skapar din årsbok är helt och hållet upp till dig. Titta på dessa fem anledningar till att låta kreativiteten flöda i en årsbok i år.

1. Skaffa dig ett nytt kreativt projekt

Nyårslöften är väl alltid ganska svåra att hålla, inte sant? Men om ditt främsta löfte i år är att bli mer kreativ har du chansen nu. En årsbok är ett fantastiskt projekt som du kan sätta igång med nu direkt. Samla ihop dina bilder från 2021, sätt dig bekvämt med din dator och utforska din konstnärliga ådra med alla redigeringsalternativ i vårt fotoboksprogram. 

2. Titta tillbaka på de bästa delarna av 2021

2021 var ett unikt år, eller hur? Det har definitivt varit ett år att minnas, så se till att du minns alla dina favortögonblick – stora som små – i en av våra årsböcker. En personlig årsbok är ett utmärkt sätt att samla ihop alla dessa fantastiska ögonblick. Och du kan, under 2022, bläddra igenom din fotobok med de familjemedlemmar och vänner som gjorde ditt år speciellt.

3. Återupplev alla dina minnen

Våra smartphones och bärbara datorer är fyllda med våra favoritögonblick och minnen, och när du skapar en årsbok av dem väcker du verkligen bilderna till liv. Med hjälp av online-fotoboksprogrammet från önskefoto har det aldrig varit enklare att skapa en fotobok. Hellre än att leta bland alla bilder på din skärm för att hitta dina favoritögonblick kan du i en 2021-årsbok enkelt bläddra igenom dem och återuppleva dem i detalj. Och om du framkallar fotobokens bilder på ett högglansigt papper kan du njuta av de levande färgerna och alla små detaljer om och om igen. 

4. Skapa ett tema du gillar

Din årsbok kan handla om precis vad du vill, från bebisens “första årsbok” till romantiska böcker åt dig och din partner. Med våra fördesignade böcker har vi gjort det enkelt för dig att hålla dig till ett tema. För att skapa bebisens första bok kan du helt enkelt dra och släppa de finaste bilderna till en av våra layouter. Om du vill dokumentera ett stort projekt som du har avslutat i år kan du kolla in våra mallar för att hitta en layout som bäst visar upp dina bästa bilder. Ta en titt på dessa kreativa tema-idéer till årsböcker för att få lite extra inspiration.

 5. En årsbok blir den perfekta presenten

Årsböcker är inte bara ett fantastiskt komplement till din bokhylla, de är även en perfekt present. Du kan skapa en bok av alla de fantastiska minnen från året som du och dina bästa vänner har upplevt tillsammans. De är också ett utmärkt sätt att ge en personlig gåva som du kan skicka till vänner och familj som du inte har kunnat träffa i år. Och om du välkomnande en ny individ till världen under 2021, varför inte ge mor- och farföräldrar en samling av de sötaste bilderna du har tagit av din bebis?

Vad du än gjorde under 2021 kan du återuppleva det i en årsbok från önskefoto. Använd dessa idéer som en guide för att skapa en kreativ fotobok som du kan kan bläddra i år efter år för att minnas. Bara klicka på knappen och låt kreativiteten flöda. Varför inte dela dessa idéer med dina vänner på sociala medier genom att klicka på länkarna nedan.

Och varför inte dela dessa idéer med dina vänner på sociala medier genom att klicka på länkarna nedan.

Kommentarer