En skräddarsydd årsbok från önskefoto är det perfekta sättet att föreviga alla dina bästa ögonblick från 2022. Hur du skapar din är helt upp till dig. Skapa en fin familjebok fylld av årets minnen, eller fira de fantastiska resor och utflykter du gjorde under året med nära och kära. Möjligheterna för din årsbok 2022 är oändliga. Kolla in våra fem skäl till att du bör släppa loss kreativiteten med en årsbok i år.

1. Ge dig själv ett nytt kreativt projekt

Nyårslöften är alltid ganska svåra att hålla, eller hur? Men om ditt största nyårslöfte är att bli mer kreativ, är en årsbok ett härligt projekt som du kan sätta igång med direkt. Tänk ut ett tema till din skräddarsydda årsbok, lägg till alla dina favoritbilder från 2022 och mys till det med din laptop. Upptäck våra kreativa skaparverktyg och börja utforska din kreativa sida!

2. Se tillbaka på godbitarna från 2022

Vi lever så hektiska liv i dag att det är lätt att livet bara rusar förbi. Att skapa en årsbok för 2022 är ett underbart sätt att ta dig tid att se tillbaka och reflektera över alla stunder som gör oss glada. Från stora festligheter med släkt och vänner till de små mysstunderna hemma. Välj ut en samling av dina favoritbilder och gör skapandet till en rolig aktivitet för hela familjen. Ägna en mysig kväll åt att välja ut foton tillsammans och lek loss med designverktygen i önskefotos skaparverktyg för att skapa den perfekta årsboken.

3. Blås liv i dina minnen

Våra mobiler och laptops är fyllda med livets bästa ögonblick och minnen. Att skapa en tryckt årsbok är ett härligt sätt att blåsa liv i bilderna och frigöra dem från våra digitala fotobibliotek! I stället för att bläddra igenom bild efter bild på skärmen för att hitta dina favoritögonblick, kan du skapa en årsbok för 2022 och återuppleva dem in i minsta detalj.

Dessutom är det lekande lätt att skapa en skräddarsydd årsbok hos önskefoto. Vårt bästa tips: Tryck dina årsböcker på vårt glansiga kvalitetspapper och upplev alla livfulla färger och de små detaljer som tycker om på ett helt nytt sätt.

4. Fira ett tema du älskar

Du kan utforma din årsbok precis hur du vill, allt från ”min första årsbok” till det nyfödda barnet till fotoböcker som firar din och din partners kärlek. Med våra fördesignade årsboksmallar har vi gjort det ännu enklare för dig att följa ett tema som känns precis som du.

För att enkelt skapa babyns första årsbok behöver du bara dra och släppa de mest bedårande bilderna till en av våra fördesignade layouter. Om du dokumenterar en stor resa du har gjort i år, kolla in vårt utbud av teman designade för att visa upp dina bästa bilder. Ta en titt på våra kreativa idéer till årsboksteman för att hämta mer inspiration.

5. Ge bort en årsbok i present

Årsböcker pryder inte bara sin plats i bokhyllan eller på kaffebordet, utan blir också uppskattade presenter till nära och kära. Skapa en årsbok med alla fantastiska stunder som du har delat med dina bästa vänner, eller skicka en till familjemedlemmar som du inte träffar så ofta som du skulle önska. Om du har välkomnat ett nytt litet knytte till världen under 2022, varför inte ge mor- och farföräldrarna en present med de allra gulligaste bilderna på familjens nytillskott?

Oavsett vad du har hittat på under 2022 kan du återuppleva det i en skräddarsydd årsbok från önskefoto. Använd våra idéer som guide och släpp sedan loss kreativiteten med en fotobok som du kan återvända till år efter år. Klicka bara på knappen nedan för att börja skapa.

Inspirera andra och dela de här idéerna med dina vänner genom att klicka på länkarna nedan.

Kommentarer