Att säga hej då till dina barn är aldrig lätt, oavsett om det gäller åtta timmars skoldag eller åtta månader per år när de börjar på universitetet. Att omge dig med deras skolfoton är ett vackert sätt att visa deras resa från första dagens nervositet till examenslyckan, eftersom de visar uppväxten på ett sätt som inga andra bilder gör. Det finns många olika sätt att visa upp skolfoton så vi har kommit på 6 idéer som vi tror kommer att hjälpa dig att minnas deras skoltid bäst.

Skapa en fotobok

När de börjar på universitetet kan det vara svårt att säga adjö. Så se till att skapa en fotobok som är full av alla milstolpar under skolåren – från första dagen på dagis till sista dagen på högskolan. Att se dem alla i en bok blir en sentimental påminnelse om hur långt de har kommit.

Visa bilderna som väggdekoration

Att gå ut en årskurs är alltid en stor sak – så se till att alla dina gäster är medvetna om det! Framkalla deras officiella examensbilder som väggdekoration och häng stolt upp dem.

Häng upp en kalender

Även om dina barn kanske har lämnat boet kan du fortfarande titta på dem varje dag genom att göra en kalender med alla dina mest älskade skolfoton. Börja med de tidigaste åren och bygg upp till där de befinner sig nu. Och glöm inte – din kalender behöver inte starta i januari, så varför inte börja i september?

Skapa en personlig mugg

Den första dagen i skolan är ett ögonblick som både barn och föräldrar alltid kommer att minnas, så påminn dig om den stunden med din morgonkopp genom att trycka den på en personlig mugg. Du kan till och med lägga till text på muggen så som datum eller skolans namn.

Framkalla några bilder

Det bästa sättet att komma ihåg ett ögonblick och ge det den uppmärksamhet det förtjänar är att framkalla det. När allt kommer omkring har du inte mycket glädje av den på kamerans minneskort. Så skriv ut alla dina mest älskade skolfoton, stora som små, och visa stolt upp dem i ditt hem.

Skicka några kort

Håll din nära och kära i loopen genom att skicka dem personliga kort med ett foto på ditt barns första dag. September är kanske inte en traditionell tid att göra det, men det är ett bra sätt att hålla kontakten och – om du frågar oss – september är det inofficiella nya året.

Det är inte pinsamt att stoltsera med sina barn, så framkalla deras bästa skolfoton nu. Du kommer älska att titta på dem varje år och se hur mycket de har vuxit. Dela dina skolfotoskapelser med #önskefoto så att vi kan se vad du skapar.

Kommentarer