En bild av en fotokalender på en rosa vägg med en bild där en liten pojke ritar på svarta tavlan.

Det är nästan dags att återvända till skolan igen. Oavsett om du vinkar av ett stort barn till universitetet eller om du vill fira ditt lilla barns första år i förskolan, har du här sex kreativa sätt att markera varje milstolpe med skolbilder och fotoprodukter från önskefoto.

Fyll en fotobok med deras skolbilder

Två fotoböcker på en hylla. Fotoboken i bakgrunden visar en bild av San Francisco på omslaget, och den som är i förgrunden ligger öppen och visar bilder av en ung flicka under olika skolstadier: en bild av henne på högskolan, en i förskolan och en annan i grundskolan.

Om dina barn håller på att flyga ut ur boet, skapa en fotobok med alla deras skolbilder genom åren. Börja med deras första dag i förskolan och avsluta med examensdagen på högskolan. Om du har sparat några av deras teckningar eller (bra) betyg, kan du lägga till dem. Detta blir en fin gåva som de kan ta med sig eller ett känslofyllt minne för dig där hemma.

Skapa fotoböcker

Skapa väggdekorationer av viktiga milstolpar

En inramad canvastavla med ett studentfoto av en flicka. Den hänger på en vägg bredvid ett bord med en vas.

Skolavslutning är ett viktigt ögonblick för dina barn oavsett om de lämnar grundskolan, universitetet eller förskolan – också att lämna förskolan är ett ögonblick att minnas, inte sant? Framkalla bilden av deras skolavslutning på en väggdekoration för att visa hur stolt du är. Du kan även skapa en matchande bild att ge till mor- och farföräldrarna.

Skapa väggdekorationer

Skapa en kalender över skolterminens början

En bild av en fotokalender på en rosa vägg med en bild där en liten pojke ritar på svarta tavlan.

När dina barn börjar en ny termin i skolan finns det mycket att minnas: skolresor, fotbollsmatcher, simlektioner, musikgrupper och så vidare. För att hjälpa dig hålla koll på allt kan du skapa en fotokalender för köket och fylla den med alla deras skolfoton och prestationer från året innan. Du kan även skapa den som en skollovskalender och påbörja nedräkningen till deras nästa skollov.

Alla våra kalendrar kan personanpassas. Du kan påbörja din i augusti så att den överensstämmer med det nya skolåret.

Create a calendar

Personanpassa en mugg med deras skolfoto

En kvinna håller i en fotomugg med en bild av en liten flicka i sommarklänning.

Den första dagen i skolan efter ett långt sommarlov med familjen är aldrig okomplicerad för en mamma eller pappa. För att bekämpa jobbångesten och din första dag utan barnen, framkalla deras skolbilder från föregående år på en fotomugg. Du kan personanpassa den med clip art och även lägga till text, till exempel datumet då bilden togs. Deras stolta leenden kommer definitivt att lätta upp stämningen på kontoret.

Skapa en fotomugg

Framkalla skolbilder under hela skolåret

Ett antal fototavlor i retrostil där småbarn är i gång med att måla i förskolan.

Om det är ditt småbarns första år i skolan eller i förskolan, varför inte skapa ett antal fototavlor för att markera alla deras milstolpar? Du kan ta en bild i början av varje termin och fotografera alla deras framsteg, till exempel simmärken, konstprojekt och betyg. Framkalla dem sedan i slutet av varje termin och visa upp dem där hemma.

Skapa fototavlor

Skicka personanpassade kort och inbjudningar till deras klasskamrater

Ett födelsedagskort med en regnbågedesign och en bild av dina fyra barn som ligger i gräset.

Under skolåret är det alltid en massa stök med födelsedagskalas, i synnerhet för de små som helst vill bjuda in hela klassen. Varför inte personanpassa inbjudningskort med en bild av dem tillsammans med klasskompisarna före deras nästa födelsedagskalas? Du kan även skicka matchande tackkort för att tacka alla för berget av presenter som de tog med sig till kalaset.

Skapa fotokor

Nu har du fått massor med idéer för att underlätta skolstarten. Börja skapa dina barns fotoböcker, som de kan ta med sig till universitetet, eller visa upp de bilder som du är mest stolt över med nya fotoprodukter från önskefoto.

Kommentarer