Högglansiga sidor i fotoböcker kommer att ge din bok en lyxig yta och göra att dina foton ser snyggare ut än någonsin. Den högglansiga ytan kommer att framhäva alla detaljer och är perfekt för både färgglada och svartvita foton. Här berättar vi om hur vi gör det och ger dig några idéer för vilka bilder du kan använda och hur du kan skapa dem.

Vad exakt är högglansiga sidor?

Det högglansiga pappret vi använder när vi gör fotoböcker är precis som ett traditionellt fotopapper, men med en glansig, lyxig yta. Vår högglansiga yta är tillverkat av speciellt UV-lack som gör att dina foton kommer att se snygga ut flera år framöver.

Vad gör dem speciella?

Högglansiga sidor ger dina foton mer kontrast och färgdjup. De ger dina foton en högre färgdensitet, optimal färggradering och perfekt bildskärpa. Så om du vill att dina foton ska se klara och ljusa ut, då är högglansiga sidor något för dig.

När ska jag välja högglansiga sidor?

Högglansiga sidor kommer framhäva färger och skuggor i dina foton tack vare bildskärpan, så de funkar för de flesta typer av fotografier. Med det finns ett par typer som vi verkligen tycker passar för att framkallas på högglansigt papper.

Färgglada närbilder
Är du en bra naturfotograf med en känsla för detaljer? Tja, alla närbilder på blommor och plantor som du tar kommer se vackra ut på högglansiga sidor. Den höga färgdensiteten kommer välja ut olika skuggor och göra att dina foton ser snyggare ut än någonsin.

Arkitekturbilder
När du åker på semester är det lätt hänt att du kommer hem med en filmrulle full av konstnärliga bilder på byggnader och landmärken. De här bilderna kommer att se enastående ut på högglansigt papper. Färggradienten väljer ut skuggor och detaljer och ser väldigt professionell ut.

Svartvita foton
Ibland kan svartvita foton se lite urtvättade ut. Men genom att välja högglansigt papper kommer de olika enfärgade skuggorna att dyka upp på sidan.

Hur får jag högglansiga sidor i min fotobok?

Det är så enkelt. Välj bara alternativet högglansiga sidor i kassan.

Vilken storlek på fotoboken ska jag skapa?

Du kan skapa en fotobok i vilken storlek som helst och lägga till högglansiga sidor.

Vi hoppas att detta hjälpte dig att skapa din fotobok och vi är säkra på att du kommer älska våra högglansiga sidor. För mer tips om hur du skapar den bästa fotoboken någonsin, läs våra tips om hur du skapar en fotobok som en expert. Du kan också välja vår funktion Panorama DeLuxe för att göra det ännu mer speciellt. Och när du har gjort din fotobok, dela den med oss på sociala medier och använd hashtaggen #önskefoto, så kan vi se vad du har skapat.

Börja nu

Kommentarer