Vi frågade vår kreativa avdelning om deras bästa tips på hur du kan bäst använda dessa teman. Vem är bättre lämpad att ge råd om hur du använder önskefotos för-designade teman än det team som skapade dem?

  • Skapa fantastiska fotoprodukter med önskefoto
  • 100% nöjdhetsgaranti
  • Beställ snabbt och enkelt när och var som helst

Skapa för-designade kalender som är lika rolig att ge som att få!

Ta en titt på vår fantastiska nya för-designade kalender Bildsamling – det här är ett utmärkt alternativ om du vill lägga till flera bilder på en sida. Den är i A3-format, så det finns gott om plats att lägga till foton och lägga in dina viktiga datum. Vårt designteam rekommenderar att du använder foton som återspeglar varje månad för att lägga till en subtil förändring av årstidstemat i din kalender. Det är ett riktigt trevligt sätt att knyta ihop helheten när du bläddrar igenom månaderna.

Anpassa moderna kalendrar

Inte alla vill ha en stilfulla kalendrar, vi vet. Du har den ju hängande på väggen hela året, när allt kommer omkring. Om du letar efter något som är snyggt och modernt tycker vi att mindre är mer när det gäller att lägga till foton på sidorna – du måste få det vita utrymmet att fungera (mer om det senare). Att använda en stor bild på sidan skapar en minimalistisk look och ger den effekt du eftersträvar. Vår bästsäljare, kalenderdesignen Handskrift på bilden gör just det, och det är ett perfekt val för alla med en modern heminredning.

Skicka kort


Vår för-designade kortmall Ljust och vackert kan vara exakt vad du är ute efter i år, kolla in den här. Den finns i ett urval av matt, extramatt och högglansigt papper. Om du skickar kort till dina nära och kära tycker vårt kreativa team att det är en bra idé att välja något personligt och lättsamt.

Vad skriver du?

Det passar alltid bra att låta någon speciell veta att du tänker på dem.. Vi vände oss till experterna och frågade vår copywriting-avdelning om råd. De berättade att ett enkelt och klassiskt Tänker på dig räcker för de flesta, men om du skriver ett meddelande till familjemedlemmar och vänner du står mycket nära bör du skriva något personligt. Du bör även se till att ditt meddelande och stilen på ditt kort fungerar ihop. De föreslog att man med ett kort med en modern design bör hålla det enkelt, så ett snabbt och trevligt men ändå omtänksamt meddelande funkar bra ihop med det.

Skönheten i den vita ytan

Vi har hört att vår designavdelning pratar om vita ytor en hel del. Så vi frågade dem vad det egentligen betyder? Det verkar som om vita ytor är mycket effektfulla när det kommer till design. När du använder vita ytor runt dina bilder syns de bättre och dina sidor får en fräsch och ren look. Vitt, säger de, funkar med alla slags bilder. Se till att lämna en vit yta runt dina bilder för att ge dem en naturlig inramning och få bilden att verkligen synas. Kolla in vår för-designade fotobok Klassisk resa för att se hur vita ytor verkligen ger dina bilder lyster.

Skapa en baby-fotobok

Vi älskar de baby-böcker som våra kunder skapar hos oss så du blir nog inte överraskad när du ser att vi har massor av för-designade mallar som hjälper dig att skapa en. Om du funderar på att skapa en fotobok för att fira en ny liten individ så bör du hela tiden tänka på vem som ska få den. Om det är en bok till dig själv kan du välja något enkelt och berätta din bebis historia i milstolpar. Om det är till stolta mor- eller farföräldrar som kanske inte har haft en chans att träffa sitt barnbarn än, tänk på att lägga till berättelser och anekdoter så att de kan njuta av de första värdefulla månaderna ännu mer. Vår för-designade fotobok Rent och enkelt är, som du nog kan föreställa dig, ett fantastiskt enkelt och stilrent sätt att designa din babyfotobok. Kolla in den här.

Håll dig till temat

Vi tänkte att vi skulle avsluta med vårt designteams bästa tips för att skapa fantastiska fotoprodukter. De var helt enhälliga – var konsekvent. Se till att du är konsekvent vad gäller teckensnitt, former, färger och allmän look. När du lägger till dina egna anpassningar på din sida, försök hitta något som matchar minst en av färgerna som visas i dina bilder. Det kan vara så enkelt som att ge rubriken eller texten en viss färg, eller om du lägger till former, se till att dess färg återspeglar ditt övergripande tema också. Om du designar från grunden kan du välja dina färger i rullgardinsmenyn “Trendiga färger” i fotoboksprogrammet och se till att du fortsätter att använda dem genom hela fotoboken för att alltid vara konsekvent. Ett bra exempel på detta är med ett av våra favoritfotoboksteman: Popkonst. Den har en djärv look och visar verkligen hur effektivt det är att vara konsekvent vad gäller färger, former och mönster.

Vi hoppas att våra expertråd har inspirerat dig att skapa dina egna fantastiska fotoprodukter och hjälpt dig att ta reda på vilka för-designade mallar som skulle kunna fungera för dig. Nu är allt du behöver göra att börja skapa. Kolla in vår webbplats för att hitta dem som matchar ditt projekt, klicka på en av de för-designade produktlänkarna ovan eller på knappen nedan så är du redo att sätta igång.

Börja skapa

Kommentarer