Vi besökte Hanna och hennes dotter Lily en solig dag för att dokumentera just vad du kan ta del av i denna blogg: de minnesvärda historierna bakom deras väggdekorationer. 

Hanna tänker mycket på färgkompositioner när hon väljer bilder till sina väggdekorationer och för hur hon ska placerar dem på sina väggar är det stilrent som är fokus. Hon gillar att kombinera familjeporträtt med ”aktivitetsbilder”.

”Vi gillar att göra många olika typer av aktiviteter tillsammans; det varierar från säsong till säsong. På sommaren älskar vi naturligtvis att vandra, åka ut med båten, grilla och bada. På hösten och våren vill vi resa till ett annat land. Och på vintern tillbringar vi mycket tid i vår vinterstuga där vi åker skidor. Det är viktigt för oss att vara aktiva och göra nya saker tillsammans, vara spontana, delta i aktiviteter som alla uppskattar!”.

Hanna och Lily väggdekorationer

Hannas favoritbild: solrosbädden i Spanien

De bästa ögonblicken för väggdekorationer är ofta en kombination av spontana familjestunder och vacker natur. Vad är ett bättre tillfälle än en familjeresa eller semester?

Hanna: ”Min favorit är en bild från när vi var på Formentera i Spanien, där vi körde förbi ett fantastiskt fält av solroser! Vi fick sedan stoppa bilen för att gå ut och titta på den. Min dotter Lily sprang sedan direkt ut i plantagen och jag efter henne. Så min partner tog tillfället i akt att fånga ögonblicket med flera fina bilder! Sängen med solrosor var helt fantastisk. Och Lily tyckte att det var så kul – så vi fick några riktigt fina bilder som jag är mycket glad över att vi har idag – det ser så bra ut på väggen.”

Nästa projekt: en fotovägg

Hannas nästa projekt är en fotovägg: ”Vi skapar en stor fotovägg i trappan. Här är idén att ha bilder av familj och vänner! Som kommer att fyllas på kontinuerligt!”

Varför väljer Hanna önskefoto för sitt nästa projekt? Det var inte mycket tvivel i hennes svar:

”önskefoto har ett så stort urval av olika sätt att presentera bilder, produkterna ni erbjuder passar till så många olika händelser. Till exempel presenter, inbjudningar, dekorationer, inredning osv. Dessutom är produkterna av hög standard. Kvaliteten på bilderna är mycket bra och mycket vänlig service!”

Tack, Hanna och Lily! För att ni delar med er av era milstolpar i livet som ni vill bevara med hjälp av oss. Vi hoppas att vi kan ge liv till många framtida berättelser i många år framöver.

Vill du också skapa personliga fotoprodukter? Firar 45 år tillsammans med oss och få 30% rabatt på allt. Klicka dig vidare nu och kom igång direkt. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev för de absolut bästa erbjudanden. 

Börja skapa

Kommentarer