Med dina favoritbilder och en tom väg hemma kan du enkelt förvandla vilket rum som helst till det personligaste och mest unika rummet i huset. Vad är tricket? Efter du har skapat personliga väggdekorationer med dina egna bilder, gäller det att hänga upp dem på rätt sätt!

Genom att hänga upp din väggdekoration på rätt sätt kan du ge ett rum karaktär och personlighet. Det finns bokstavligt talat oändligt med sätt att hänga upp dina tavlor, men vi har samlat fem grundläggande layouter som passar varje smak och stil. 

Läs våra tips nedan och hitta den stil som passar dig bäst!

1. Om du älskar variation… testa en VARIERAD layout

6751_WC_Blog_Wallart_1Eclectic

Få till stilen: Välj en blandad mix av bilder, ramar och väggdekorationstyper (aluminium, canvas, plexiglas och forex) och placera mitten av kollaget i ögonhöjd.

2. Om du vill hålla det stilrent… testa en MINIMALISTISK layout

6751_WC_Blog_wallart_3minimalist

Få till stilen: Välj ett foto av hög kvalitet, förstora upp det på en stor väggdekoration och häng sedan upp det över en soffa, ett bord eller någon annan möbel hemma. Snabbt och enkelt!

3. Om du är prydlig… Testa en ORGANISERAD layout

6751_WC_Blog_Wallart_2organized

Få till stilen: Håll dig till en typ av väggdekoration och en storlek (så som på canvastavlorna ovan) och använd en linjal för att tavlorna ska placeras rakt och på samma avstånd. Snyggt och prydligt!

4. Om du är avslappnad och enkel… Testa en CAUSUAL layout

6751_WC_Blog_Wallart_4casual

Få till stilen: Skapa en blandning av väggdekoration med olika bilder, storlekar och stilar. Ställ alla tavlor nonchalant på en byrå eller i en hylla, lutade mot väggen. Det ska se ut som att tavlorna blivit placerade av en slump. 😉

5. Om du är den konstnärliga typen… Testa en GALLERI layout

6751_WC_Blog_wallart_5gallery

Få till stilen: Välj några foton med samma färgton och stil och häng upp tavlorna på samma höjd och med samma avstånd på hallväggen eller ovanför en lång lång byrå. (Testa vår produkt plexiglas för den kompletta gallerikänslan.)

 

Har du hittat den perfekta layouten? Skapa din väggdekoration nu!

Kommentarer