Om du gör som vi har du säkert hundratals foton i din telefon. Några delar du i sociala medier och andra vill du göra något mer av.

Vi bestämde oss för att fråga runt på kontoret och samla ihop de bästa fotoboksidéerna för vad du kan göra med dina foton. För att ge dig inspiration har vi satt ihop de fem bästa idéerna nedan.

Så vilka är de goda nyheterna? Nu kan du snabbt skapa dessa böcker med hjälp av vår nya smartphone-app! Den är otroligt lätt och rolig att använda! Ladda bara foton från telefonen till appen och placera ut dem med ett enkelt drag med fingret.

 

Nr 1: Mat

idéer till matfotobok

Samla ihop alla foton från dina kulinariska äventyr och förvandla dem till en riktigt spännande bok. Dina favoritrestauranger, mammas mat, veckans rätt eller vad som än retar dina smaklökar! Alla är de bra material för en utsökt bok.

 

Nr 2: Resa

Oavsett om vi åker långt bort eller på en kortare tripp är resan ett tillfälle då vi inte kan låta bli att knäppa bilder med telefonen. Berätta om din resa med en vacker bild i taget och ge en kopia av din bok till alla dina reskamrater!

 

Nr 3: Bästa Instagram-bilderna

Idéer till fotobok med Instagram-bilder

Är du beroende av Instagram? Tack vare de inbyggda funktionerna kan du göra fantastiska saker med dina bilder. Varför inte samla ihop dem i en unik bok?

 

Nr 4: Festivaler

idéer till festivalfotobok

Musikfestivaler är en njutning för öron och ögon och det är därför vi alltid kommer hem med så många foton! Skapa en rolig fotobok och förvandla dina bästa festivalbilder till något som du kan njuta av långt efter att musiken tystnar.

 

Nr 5: Bebisens första

idéer till bebisfotobok

Med kameran på din smartphone kan du snabbt fånga de ögonblick som kommer och går på en sekund. Det första leendet, de första stegen och till och med den första tanden! När du har dem är det så enkelt att förvandla dem till en fotobok som du kan ta med dig överallt. Det är även enkelt att beställa flera kopior av boken så att mormor och morfar också kan få en!

Som du kanske märker gillar vi verkligen att göra böcker av telefonbilder, särskilt med vår nya app. Det är så snabbt och enkelt att det är lätt att fastna i det.

Gå till din app-butik och hämta den GRATIS idag.

Kommentarer