Canvastavlor

Skapa enkelt personliga canvastavlor via datorn, surfplattan eller mobilen. Ladda upp dina bilder i vårt verktyg, sedan är du bara några klick från att ha din canvastavla hemma på väggen.

Pris
399 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa canvastavlor

Mer information

önskefotos canvastavlor är av högsta kvalitet!

önskefotos canvastavlor är tillverkade på ett miljövänligt sätt och av högsta kvalitet. Vi trycker canvastavlan med ett miljövänligt och luktfritt HP-latex bläck som är UV-resistent. Tack vare detta kommer din canvastavla hålla i åratal, även om den är placerad i direkt solljus.

Skapa en personlig canvastavla enkelt

I vårt enkla verktyg kan du välja om din canvas ska vara svartvit, sepia eller i färg. Du kan även välja format på din canvastavla, om den ska vara kvadratisk, liggande eller stående. Oavsett format kan önskefoto garantera att din canvastavla trycks med knivskarp skärpa.

100% Nöjdhetsgaranti på canvastavlor

För oss på önskefoto är det viktigt att du är nöjd! Därför packar vi din canvastavla med största omsorg för att försäkra oss om att din tavla kommer fram till dig i utmärkt skick. Om du inte är 100% nöjd med din canvas trycker vi om den och skickar en ny, utan extra kostnad. Önskar du pengar tillbaka ger vi dig hela summan åter. På Trustpilot kan du bedöma vårt arbete och vi tar gärna emot feedback för att ständigt utvecklas och möta dina förväntningar.

Canvastavlor Upphängningssystem

Det här ingår när du beställer en canvastavla från önskefoto

  • Våra canvastavlor trycks med knivskarpa detaljer
  • Duken sträcker dig runt en 2 cm tjock solid ram
  • Tryck av hög kvalitet med UV-resistent HP Latex bläck
  • Gratis upphängningssystem
  • Skyddande förpackningar och snabb leverans
  • 100% nöjdhetsgaranti

Ram alternativ

Sätt fokus på dina framkallade foton: lägg till en ram

Canvastavlor Ram

Tack vare våra canvasframkallningar kan du förvandla dina favoritfoton till fantastiska väggdekorationer. Ge din canvas extra elegans genom att lägga till en av våra ramar av hög kvalitet.

En klassisk look

Ge din canvas en riktigt klassisk look med en ram. De finns i två färger – svart och vitt – vilket gör det lätt att matcha ramen med det foto du väljer. Ramen är gjord av plast men ser ut som äkta trä.

Perfekt passform

Ramen har en solid struktur. Det finns en marginal på 5 mm mellan din canvas och ramen vilket ger dig utrymme att verkligen visa upp dina foton. Ramen är ungefär 3,5 cm djup och har en kant på 1 cm. Ramar finns för alla format och storlekar så du kan använda dem för alla dina canvasframkallningar.

Se priser på ramar till canvas

Designmöjligheter

Skapa enkelt dina canvastavlor online

Canvastavlor med Bildkollage

Med vårt enkla verktyg är det enkelt att skapa en liggande, stående eller kvadratisk canvas online. Ladda upp dina egna bilder och skapa din canvas precis som du vill ha den!

Canvastavlor fotokollage

Med vår kollagefunktion kan du skapa en canvastavla med flera bilder på samma tavla. Börja med att välja storlek och format på din canvas, välj sedan hur många bilder du vill att ditt kollage ska ha och önskad layout. Du kan skapa mellanrum mellan dina foton genom att justera marginalerna och sedan välja en färg till bakgrunden.

Du kan skapa ett perfekt kollage med hjälp av våra verktyg online eller offline, eller med någon av våra smartphoneappar. Välj typ av väggdekoration, favoritbild och önskad layout och beställ din produkt!

Fotoeffekter

Ge din canvastavla den rätta känslan med en fotoeffekt. Du kan välja mellan svartvit eller sepia för ett ge din canvas ett extra konstnärligt utseende. Oavsett vilket alternativ du väljer, kommer din tavla att tryckas med knivskarp skärpa!

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + postgång

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)