Uppdatering av fotoboksverktyget för Mac: version 3.5

Vi har lanserat en ny version av vårt fotoboksverktyg för Mac! Med version 3.5 blir det ännu enklare att skapa en fotobok.

Nedan ser du vad som är nytt och förbättrat.

Nya bakgrunder, ramar, mönster och ClipArt-bilder

Välj bland över 1 000 nya bakgrunder, ramar, mönster och ClipArt-bilder.

Du kan hämta dem via designpanelen. Klicka bara på ClipArt-knappen i verktygsfältet när du vill börja.

Vi har inte bara lagt till många nya designalternativ, vi kommer även att uppdatera dem periodvis så att vi följer de senaste stilarna och trenderna.

Vi har tagit bort en del gammal grafik i och med uppdateringen, men all grafik som du redan har använt i dina fotoböcker kommer att finnas tillgänglig.

Använd layouter från layoutbrowsern

Layouterna har flyttats till layoutbrowsern i den vänstra panelen. Det gör att du enkelt kan dra och släppa layouter från den vänstra panelen till din fotobok.

Som en del av förändringen är layoutknapparna i verktygsfältet inte längre tillgängliga.

Ställ in som standardtextformat

Nu kan du definiera ett favorittextformat och på ett enkelt sätt använda det för all text i din bok, all text på de aktuella sidorna eller på all markerad text. Den här funktionen hittar du under menyn Redigera.

Textfält som lagts till nyligen får automatiskt det favoritformat som du har ställt in.

Lägg till nya sidor från sidöversiktspanelen

Sidöversikten har utökats med knappen + mellan sidorna så att du enkelt kan lägga till nya sidor mellan dem. Den här funktionen ersätter knappen Extra sidor i knappfältet.

Om du föredrar att lägga till sidor på det gamla viset kan du antingen använda Lägg till sidor från sidmenyn eller återställa knappen Extra sidor med hjälp av Anpassa verktygsfält under menyn Visa.

Dra och släpp bilder från OS X-programmet Bilder

Fotobiblioteket fanns redan tillgängligt som en fotokälla i vår programvara. Från och med den här versionen kan du även dra och släppa från Fotoprogrammet i önskefotos program.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.