Uppdatering av fotoboksprogrammet för Mac: version 2.0

Med hjälp av våra kunders feedback och kommentarer har vi nu förbättrat vårt fotoboksprogram! Vi är redan inne på version 2.0 av vårt Mac program och det är numera ännu enklare att göra en professionell och personlig fotobok. Det här är det som är nytt och förbättrat!

Nyhet: Cliparts!

Förutom ramar, bakgrunder och mallar kan du nu även lägga till cliparts i din fotobok. I fotoboksprogrammet kan du gratis ladda ner och använda alla cliparts genom att gå till fliken ‘Tillgångar’.

Förbättring: Lägg till skugga

När du la till en skugga på ett foto i den gamla versionen av fotoboksprogrammet visades detta inom ramen för fotot, vilket fick fotot att blir mindre. I den nya versionen läggs skuggan utanpå fotoramen så att fotot kan behålla sin befintliga storlek.

När du öppnar fotoboksprogrammet får du ett automatiskt meddelande om den nya versionen. Efter denna obligatoriska uppdatering kan du fortsätta / börja med din fotobok och dra nytta av förbättringarna!

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.