2000-talets tomteverkstad

Sveriges största producent av personifierade fotoprodukter producerar on-demand dygnet runt under november och december för att kunna leverera i tid. önskefotos hemsida är en av de mest välbesökta sajterna i Sverige vad gäller beställning av julklappar.

Många beställer personliga julklappar som ges bort till mor- och farföräldrar, partners, syskon, släktingar och vänner. Många teman kan skönjas. Framförallt är det far- och morföräldrarnas små idoler som förevigas. Särskilt populära produkter i juletider är fotokalendrar, canvastavlor med fotomotiv, Sagoboken, och önskefotoboken samt att skapa sina egna personliga julkort. önskefoto beräknar att sälja hundratusentals fotokalendrar och personliga julkort.

– Personalen i produktionen arbetar i stort sett dygnet runt i olika skift så här månaden före jul och man skulle bokstavligen kunna kalla det för en riktig tomteverkstad med tanke på att vi producerar hundratusentals julklappar här. Det säger Marcus Lavergren, marknadskoordinator önskefoto.

Oftast består de olika fotoprodukterna på familjens små barn vilket uppskattas av släkt och vänner. Men det går såklart även att beställa fotokalendrar, canvastavlor och önskefotoboken med andra teman, till exempel foton från semestern, på husdjur eller dekorativa naturmotiv. Exempel på teman: Barn, djur, platser, kompisgänget, jubileum, bröllop, resor, året som gick, fritidssysselsättning, säsongen med idrottslaget och konstföremål.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.