Temaböcker: gör en fotobok på 5 minuter!

AMSTERDAM, 4 juli 2013 – önskefoto lanserar temaböcker på den svenska marknaden. Temaböcker är ett nytt sätt att skapa fotoböcker på som både går snabbare och är enklare än i det vanliga fotoboksprogrammet. Inom några minuter går det nu att göra en professionellt designad fotobok av hög kvalitet som kommer sprida glädje år efter år. Efter att konsumenten valt ut vilka bilder som ska användas behöver han/hon endast välja ett tema och lägga in bilderna på de redan designade sidorna för att sedan ha en komplett fotobok. Till en början lanseras 36 olika teman som är uppdelade i nio kategorier: resor, bebis, barn, bröllop, modern, retro, fest, färgglad och blommor. Under de kommande månaderna kommer galleriet regelbundet att utökas med nya teman.

Nu när temaböckerna är lanserade går det inte längre att använda ursäkten ”Det tar för lång tid att göra en fotobok”. Det underlättar en hel del att börja på färdigdesignade sidor i fotoboken istället för att börja på helt blanka. Exempelvis kan man nu efter semestern göra en färdigdesignad semesterbok med rätt stil och känsla både snabbt och enkelt. Passande teman skulle kunna vara: ’weekendresa’, ’svartvit design’ eller ’magasin’. Layouten, bakgrunderna och stilen är förbestämda per tema, men det går att göra fotoboken både unik och personlig genom att lägg till egna texter och flytta runt eller radera på de lösa objekten på fotobokens sidor.

Temaböckerna finns tillgängliga i den mest populära storleken, fotobok liggande L (28 x 21 cm), vilket motsvarar en fotobok i A4 format. Det går att lägga till upp till 70 sidor i en temabok och det går även att kombinera det med extra alternativ så som högglansiga sidor. Beroende på efterfrågan kommer önskefoto lägga till fler format och storlekar i framtiden.

Temaböckerna är skapade av önskefoto för att hjälpa konsumenterna både tidsmässigt och med den kreativa delen. “Med de designade temaböckerna har det blivit ännu enklare att göra en professionellt bunden fotobok. Vi använder oss här av ’just add water-konceptet’, vilket betyder att du endast behöver lägga till en liten del själv för att få en komplett produkt. Vi hoppas att detta ska sänka tröskeln så att konsumenterna vågar sig på att göra en fotobok” förklarar Tobias Mattsson, Nordenchef önskefoto. “Vi är stolta över att ha gjort det ännu lite enklare att göra en vacker fotobok. Genom att erbjuda en kombination av professionell design och möjligheten att personalisera fotoboken så har vi skapat ett användarvänligt koncept.”

Gå till önskefotos galleri för temaböcker för mer information: /temabocker

 

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.