albelli förvärvar bonusprint

Den ledande europeiska fotobokspecialisten albelli har förvärvat bonusprint som en del av sin kontinuerliga expansion på marknaden för online-fotoprodukter. bonusprint och dess webbplats blir en del av albellis företagsportfölj med omedelbar verkan efter avtalet om en icke-offentliggjord summa. Avtalet följer albellis förvärd förra månaden av det Edinburgh-baserade Fotobook.

albelli UK:s talesman Keith Hanson tillägger: “Vi letar alltid efter goda möjligheter att utöka vår verksamhet och samarbetet med bonusprint är en sådan möjlighet. “bonusprint är ett välkänt, respekterat och omtyckt varumärke i UK och vi är övertygade om att kunderna kommer att uppskatta det utökade produktutbudet och vårt förbättrade program för fotoprodukter som snart kommer att finnas tillgängliga.”

albelli planerar att erbjuda bonusprints kunder en ny onlinebutik för fotoprodukter på samma adress, www.bonusprint.co.uk, som kommer att innehålla ett utökat antal produkter inklusive digitalfoton, fotoböcker, kalendrar, agendor, posters, canvastryck och gåvor.

Företaget, med bas i Hertfordshire, grundades 1965 och har erbjudit sina kunder bästa kvalitet och värde i 45 år. Under den här tiden har det utvecklats från svartvitt till färg och från framkallning av filmrullar via posten till den digitala revolutionen online.

Anthony Ward, VD för bonusprints tidigare ägare Grunwick, säger: “Vi är glada över att ha gått samman med albelli och dess överordnade organisation albumprinter. Att gå samman med ett av Europas ledande fotoboksföretag förstärker de tjänster vi kan tillhandahålla kunderna och stärker varumärket bonusprint. “Fotoböcker är en snabbväxande produktkategori för bonusprint och med marknadserfarenheten, intuitiva programverktyg, produktutbudet och kvaliteten hos albelli, har vi en bättre möjlighet att erbjuda kunderna en bra upplevelse och minnen som varar för evigt”.

 

Visa PDF-versionen av detta pressmeddelande

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.