Pressmeddelande

önskefoto gör sveriges största fotobok med bebisbilder

Stockholm 31 oktober 2011

För att fira Kronprisessan Victoria och Prins Daniel skapar önskefoto sveriges största fotobok med bebisbilder. Nu kan alla föräldrar med barn upp till 2 år ladda upp sina personliga bilder på www.storabebisboken.se. Resultatet blir en fotobok som kommer att ges som present till Kronprinsessparet i vår.

– Vi ser det som en personlig present och hyllning från svenska folket till kronprinsessparet. Målsättningen med stora bebisboken är att fylla 120 sidor med bilder på den nya generationen, säger Tobias Mattsson, Nordenchef för önskefoto.

Nu har personer från hela Sverige börjat ladda upp bilder och redan har 50 sidor av boken fyllts.

Varje månad kommer dessutom priser att delas ut. För mer information och medverkan se: www.storabebisboken.se

För mer information vänligen kontakta
Tobias Mattsson, Nordenchef önskefoto
Tfn 0732-31 33 62önskefotos fotoböcker får utnämningen ”Bra Köp” av Kamera & Bild
Kamera & bild
Stockholm, 10 oktober 2011

I oktobernumret (nr 10) av Kamera & Bild, tidningen för fotografer, får önskefotos fotoböcker utnämningen ”Bra Köp”.

Juryns utlåtande lyder:
”Pärmar och papperskvalitet är bra, likaså bindningen. Kontrasterna kändes rätt och trycktekniskt såg det bra ut”.

Det är första gången som önskefoto är med i Kamera & Bilds stora fotobokstest och företaget hamnar i Top 5 – Bäst i Test.
– Vi är glada att Kamera & Bild har testat och funnit önskefotos fotoböcker ett kvalitativt och prisvärt val, säger Tobias Mattsson, nytillträdd Nordenchef på önskefoto.

Tobias fortsätter:
– Vi befinner oss mitt i en ny expansiv fas och det är viktigt för oss att vi kan förse våra kunder med välproducerade fotoprodukter till rätt pris.


Nya önskefoto – fler produkter, fler valmöjligheter för ett lägre pris

Amsterdam 9 Augusti 2011

I Mars 2011 blev önskefoto uppköpt av en av den ledande europeiska fotoboksproducenten albumprinter / albelli. 1 Juli lanserades önskefotos nya hemsida med nytt program och fler valmöjligheter och produkter. När det gäller fotoböcker har vi många nyheter som gör det roligare och enklare för fotoboksentusiaster att behålla sina bästa minnen länge. De största förändringarna är:

•    Platt liggande böcker – perfekt för professionella fotografer
•    Fler storlekar på fotoböcker – 9 olika format och 11 olika omslag (bl a skinn och linne)
•    Miljöcertifierat papper
•    Högglansigt papper
•    Valfritt antal sidor
•    Snabba boken – skapa din fotobok på fem minuter
•    Dela din fotobok med dina vänner online
•    Utökade funktioner i nya fotobokprogrammet (för både PC och MAC)


albelli förvärvar ledande fotokonsumentmärke i Skandinavien
Amsterdam, 30 mars 2011

albelli, onlinefotokonsumentmärket tillhörande det nederländska albumprinter, undertecknade idag ett avtal om att förvärva önskefoto, ett av de ledande fotokonsumentmärkena i Skandinavien. Förvärvet sker genom en försäljning av tillgångarna och skulderna hos önskefoto AB. albumprinter tar över verksamheten den 30 mars 2011. Läs mer


albelli förvärvar bonusprint
Amsterdam, 27 januari 2011

Den ledande europeiska fotobokspecialisten albelli har förvärvat bonusprint som en del av sin kontinuerliga expansion på marknaden för online-fotoprodukter. bonusprint och dess webbplats blir en del av albellis företagsportfölj med omedelbar verkan efter avtalet om en icke-offentliggjord summa. Avtalet följer albellis förvärd förra månaden av det Edinburgh-baserade Fotobook.


önskefoto blir Online Brands
Sölvesborg, 1 November 2010

Den ledande europeiska fotobokspecialisten albelli har förvärvat bonusprint som en del av sin kontinuerliga expansion på marknaden för online-fotoprodukter. bonusprint och dess webbplats blir en del av albellis företagsportfölj med omedelbar verkan efter avtalet om en icke-offentliggjord summa. Avtalet följer albellis förvärd förra månaden av det Edinburgh-baserade Fotobook.


Insiderköp av styrelseledamot i önskefoto AB
Sölvesborg, 31 Augusti 2010

Michael Koch, styrelseledamot, har köpt 21.349 aktier i önskefoto AB. Michael hade tidigare inga aktier i bolaget.


önskefoto AB (publ) slutför förvärv av Nya Hedbergs Guld & Silver
Sölvesborg, 2 Juni 2010

Förvärvet av Nya Hedbergs Guld & Silver AB, som kommunicerades den 10 maj 2010, har nu slutförts. önskefoto AB (publ) har tagit över samtliga aktier i bolaget och bildar en e-handelskoncern som främst riktar sig till en kvinnlig målgrupp.

önskefoto är en ledande aktör i Sverige och Norge på produktutveckling, marknadsföring och försäljning av personifierade bildprodukter via e-handel. Bolagets huvudsakliga målgrupp är kvinnor.


Fotoboken – den snabbast växande produkten inom fotobranschen
Sölvesborg, 30 September 2009

Nu i sommarvärmen fotograferas det som aldrig förr. Det har aldrig tagits så mycket bilder och aldrig funnits så mycket kameror ute på marknaden. Intresset för nya produkter inom foto, såsom Fotoböcker och Canvastavlor ökar starkt. Nu lanserar önskefoto en ny webbsida och en ny gratis programvara för fotoböcker, för att göra det ännu enklare för kunden att beställa.

önskefoto grundades 1975 och var då mest kända för sina förstoringar. Under årens lopp har produktsortimentet förändrats och önskefoto var tidiga med att ställa om från analog framkallning till hantering av digitala fotoprodukter. Nu tar önskefoto ytterligare ett steg framåt och lanserar en helt ny webbsida, en ny logotype och en ny gratis programvara som kunden laddar ner för att själv göra en fotobok.


2000-talets tomteverkstad ligger i Sölvesborg – Personliga fotoprodukter årets vanligaste julklapp!
Sölvesborg, 24 November 2008

Sveriges största producent av personifierade fotoprodukter producerar on-demand dygnet runt under november och december för att kunna leverera i tid. önskefotos hemsida är en av de mest välbesökta sajterna i Sverige vad gäller beställning av julklappar.


albumprinter vinner Fast 50 Award
Amsterdam, 10 oktober 2008

albumprinter BV, en av de största leverantörerna av tryckta fotoalbum har vunnit det prestigefyllda priset Deloitte Technology Fast 50. Det är nionde gången som Deloitte Fast 50 Award för de snabbast växande teknikföretagen anordnas. Ceremonin ägde rum i Taets Art Gallery i Zaandam den 9 oktober 2008.

 


albelli samarbetar med Photobucket
Amsterdam, 22 april 2008

albumprinter BV, en av världens största globala fotobokleverantörer, meddelar lanseringen av albelli, albumprinters ledande verktyg för fotoböcker för Photobucket-användare. Med Photobuckets nya API, tillhandahåller albelli Photobuckets närmare 40 miljoner användare* med en kraftfull lösning för fotoböcker.

 


albumprinter är en finalist för Red Herring 100!
Amsterdam, 20 mars 2008

Red Herring meddelade att albumprinter är en av finalisterna för Red Herring 100 Europe, ett pris som delas ut till de ledande 100 privata teknikbolagen med bas i EMEA (Europe, Mellanöstern och Afrika) varje år.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.