Tävlingsvillkor

När du deltar i tävlingen bekräftar du att du godkänner alla villkor här nedan.

Tävlingsinformation:
önskefoto söker Sveriges Bästa Pappa-Barn-Bild. Så här tävlar du:

  1. Ladda upp den bild som bäst visar relationen mellan Pappa och Barn. Namnge din bild med en låttitel. Det kan antingen vara en låt som passar bra med bilden eller kanske en låttitel som spelar på humor. Du väljer helt själv!
  2. När du har fyllt i formuläret och skickat in ditt bidrag kan du antingen gå till Rösta-sidan eller så kan du dela ditt bidrag på Facebook och be vänner och familj att rösta.
  3. En jury bestående av representanter från Mix Megapol och önskefoto kommer att utse en vinnare bland alla bidrag.

Vinnaren kommer att meddelas per telefon samt ringas upp i radio, och annonseras på vår facebooksida och på önskefoto.se.

Du kan enbart delta via internet och genom vår Tävlingssida.

Alla erforderliga deltagaruppgifter måste fyllas i för att delta och att vara berättigad att vinna.

Sponsor:
Tävlingen sponsras av önskefoto och sker i samarbete med Mix Megapols Pappa-Barn-Plan, men är inte på något annat sätt administrerad av Mix Megapol.

Deltagarbidrag:
Du måste själv förfoga över upphovsrätten till bilden och identifierbara personer (inkluderat exempelvis minderåriga) måste ha lämnat sitt samtycke till att bilden publiceras. Du ansvarar för att hålla önskefoto skadeslöst för eventuella bidrag som bryter mot upphovsrätten.

Efterbehandling i t.ex. Photoshop är tillåtet men överdriv inte, juryn gillar sällan en överarbetad, onaturlig bild.

Bidrag med motiv som kan verka stötande kommer att uteslutas ur tävlingen.

Varje bidrag måste ha en unik bild; dvs du kan enbart delta 1 gång per bild. Läggs samma bild upp flera gånger erhåller önskefoto sig rätten att ta bort kopiorna så att enbart 1 bidrag finns kvar.

Deltagarinformation:
Deltagare i tävlingen måste vara minst 18 år och folkbokförd i Sverige. Deltagare måste även ha ett giltigt Facebook-konto under perioden av tävlingen.

Som tävlingsdeltagare godkänner du att önskefoto kontaktar finalister för att be om telefonnummer så att vinnaren kan ringas upp i radio.

Denna tävling är på inget sätt sponsrad av eller organiserad i samarbete med Woobox, Facebook, Instagram eller Twitter. När du deltar i tävlingen skickas din information till önskefoto och inte till Facebook, Instagram eller Twitter.

önskefoto äger rätten att fritt använda och publicera bidragsbilder i sin marknadsföring i samband med tävlingen.

önskefoto ska hantera dina personuppgifter i enlighet med tillämpliga lagar och förordningar om skydd av personuppgifter.

Vinnare:
Juryn kommer att utvärdera bidragen baserat på:

– Bäst bild (fotografiskt sett samt själva innehållet; vad bilden visar)
– Bäst låttitel i relation med bilden
– Motivation som förklarar varför bilden är speciell
– Antal röster/Likes

Dessa kriterier kommer användas som basis för att kora en vinnare; inget enskilt kriterium kommer användas utan de övriga i åtanke. Inget köp är nödvändigt för att delta eller vinna tävlingen, och det kommer heller inte öka din chans att vinna.

Vinst:
Vinsten i tävlingen är en årskonsumtion av personliga fotoprodukter från önskefoto.se till ett värde av upp till 40.000 svenska kronor. Årskonsumtionen är beräknad av önskefoto och vinnaren får rabattkoder att utnyttja enligt nedanstående. Rabattkoderna uppges i kassan vid varje beställning. Det går endast att använda en rabattkod per order. Rabattkoderna kan ej användas i samband med andra erbjudanden eller rabatter från önskefoto.

Årskonsumtionen av fotoprodukter kan utnyttjas till den 7 november 2014. Fraktkostnad är inkluderad i vinsten.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller andra ersättningar.

Viktiga Datum:
Tävlingen startar kl. 06.00 måndagen 14 oktober. Vinnaren kommer att meddelas senast den 7 november.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.