Covid-19 uppdatering: Vi producerar och levererar som normalt, så du kan fortsätta att skapa och beställa hos oss. Försiktighetsåtgärder för att skydda våra anställda har vidtagits och vi fortsätter att leverera produkter med samma höga standard som tidigare.Läs mer

önskefotos tekniska partners

Hewlett-Packard Company, som ofta kallas HP, är ett amerikanskt IT-bolag. HP fokuserade ursprungligen på den kommersiella medicinmarknaden, men arbetar nu med företag och konsumenter över hela världen med ett brett utbud av produkter som omfattar skrivare, kameror, IT-infrastruktur, datorer och bläckpatroner. HP är en av världens största IT-koncerner och omsatte 97,1 miljarder USD under det föregående räkenskapsåret. Bland företagets produkter finns en serie digitala offset-enheter som marknadsförs under namnet Indigo. Dessa skrivare används huvudsakligen hos kommersiella tryckerier för direktreklam och aktiviteter som omfattar webb-till-tryck. önskefoto använder dessa Indigo-tryckpressar för att tillverka fotoprodukter av extremt hög kvalitet.

Adobe Systems Incorporated är ett amerikanskt mjukvaruföretag fokuserar huvudsakligen på utveckling av grafisk mjukvara. Företagsnamnet Adobe har hämtats från Adobe Creek, en liten flod som rann bakom huset hos John Warnock, en av företagets grundare. Adobe grundades 1982 och är nu ett av världens största mjukvaruföretag med en årsomsättning på 1,2 miljarder USD. Företaget blev välkänt bland konsumenterna för PDF-filformatet och bildredigeringsprogrammet Photoshop. I slutet av 2005 köpte Adobe sin tidigare konkurrent Macromedia. I mitten av 2007 lanserade Adobe AIR (Adobe Integrated Runtime), med kodnamnet Apollo. Adobe AIR är en systemmiljö där internetprogram kan skapas med hjälp av tekniker som Adobe Flash, Adobe Flex, HTML och AJAX, vilket sedan kan användas som ett skrivbordsprogram. önskefoto och Adobe har inlett ett samarbete för att utveckla en ny typ av fotobokprogram med AIR-tekniken. Programmet kommer därmed även att kunna användas på Apple-datorer.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.