Känner du dig lyckosam? Delta i vårt jullotteri!

Eftersom det är jul tänkte vi ge dig chansen att vinna fantastiska priser. Allt du behöver göra är att ange din bästa gissning nedan för en chans att delta i det direktsända lotteriet på Facebook. Följ med på vår Facebook-sida den 19-12-2017 för att se vilket av de sex priserna du kanske har vunnit och för att se lotteriet när det äger rum.

Priserna

Se vad du kan vinna nedan…

  • TUI presentkort, värde 20.000 kr
  • Ta med din familj eller dina vänner och boka din drömresa med TUI
  • Iphone 8 Plus 64 GB, värde 9095kr
  • Ny design i glas, ännu bättre kamera, trådlös laddning och upplevelser i förstärkt verklighet.
  • OLYMPUS PEN E-PL8, värde 6 490 kr
  • Med Olympus PEN E-PL8 kan du leva ut din passion för att fånga och dela livets ögonblick.
  • iPad mini 4 128 GB, värde 4895kr
  • Rymmer allt du gillar med iPad i ett otroligt slimmat och bärbart format.
  • Ticketmaster presentkort, värde 3000 kr
  • Dela speciella ögonblick med dina vänner och din familj.
  • Gastronomiskt presentkort, värde 2500 kr
  • Du väljer, vi ordnar ett presentkort på din favoritrestaurang!

Delta för en chans att vinna

Fyll i uppgifterna och gör en så bra gissning du kan på nedanstående fråga för att delta. De sex personerna som svarat mest rätt vinner ett fantastiskt pris i vårt direktsända lotteri på Facebook.

Villkor

Tävlingen är öppen för boende i Sverige som är 18 år eller äldre. Det är ingen avgift för att delta och du behöver inte köpa något för att vara med i denna tävling. För att delta måste du uppge dina kontaktuppgifter och svara på tävlingsfrågan. Vinnarna samtycker till att använda sitt namn i allt reklammaterial, samt deras deltagande. Genom att delta i denna tävling, indikerar en deltagare sitt samtycke avseende dessa villkor och regler. önskefoto förbehåller sig rätten att annullera eller ändra tävlingen och dessa villkor och regler.

Endast ett deltagande accepteras per person. Flera inträden från samma person kommer att diskvalificeras. Sista datum för inträde kommer att vara 17. december 2017. Efter detta datum kommer inga fler deltagare i tävlingen att tillåtas. Inget ansvar kan accepteras för inträden som inte mottagits oavsett orsak.

Vinnare kommer att väljas baserat på tävlingsfrågan. De sex främsta deltagarna som lämnat svar som ligger närmast det korrekta svaret kommer att utses som vinnare. Om det är mer än sex korrekta eller identiska svar på de sex främsta platserna, kommer de sex vinnarna att väljas slumpvis av de korrekta svaren och/eller de mest korrekta svaren.
Priserna är som anges och inga kontanter eller andra alternativ kommer att erbjudas. Priserna är inte överlåtbara. önskefoto ansvarar inte för felaktiga prisuppgifter som ges till någon deltagare av någon tredje part kopplad till denna tävling. Priserna beror på tillgång och vi förbehåller oss rätten att ersätta ett pris mot ett annat motsvarande värde utan att meddela detta i förväg. Priserna för varje vinnare kommer att bestämmas i en slumpmässig direktsänd dragning på Facebook.

Vinnare behöver inte titta på det direktsända Facebook-evenemanget för att göra anspråk på deras priser. Vinnarna kommer att meddelas via e-post. Om vinnaren inte kan kontaktas eller inte gör anspråk på priser inom 30 dagar efter att meddelandet skickats, förbehåller vi oss rätten att återkalla priset från vinnaren och utse en annan vinnare. Vi kommer att meddela vinnaren var och när priset kan hämtas/levereras.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)