Gratis fotoboksworkshop online

Fotoboksworkshop för nybörjare
I denna workshop får du under 45 minuter lära dig hur enkelt det är att skapa en fotobok steg för steg.

Fotoboksworkshop för den avancerade användaren
Under 45 minuter får du lära dig de bästa tricken, de senaste nyheterna och att använda olika effekter.

Temaworkshop (semester, årsbok, familj)
Några gånger per år håller vi i en workshop med ett speciellt tema. Under våra temaworkshops ger vi huvudsakligen idéer och inspiration till din  fotobok. Passar både dig som är nybörjare eller avancerad användare.

Så gör du för att delta i en online workshop
Fyll i dina uppgifter nedan och en bekräftelse kommer att skickas via mail. Senast en dag innan workshoppen kommer du att motta ett till mail med användaruppgifter och länken till onlineworkshoppen.
[webinars]

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)