Fotobok Stående XL

Fotobok liggande XL är vår största fotobok med utrymme för alla dina bästa minnenn och lite till. Rolig att bläddra igenom hemma vid köksbordet med hela familjen!

Från
579 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det alternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.
Läs mer om högglans

Omslag

Bildomslag

Du kan även välja att lägga till ditt eget foto på omslaget. Du har samma redigeringsmöjligheter på omslaget som i fotoboken vilket gör att du kan låta din kreativitet flöda.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

För en lyxigare stil och känsla kan du välja ett omslag i läder. Med detta alternativ får du en professionell fotobok av hög kvalitet som passar i varje bokhylla. Finns i svart läder

Omslag i linne

Standardomslaget för en fotobok i formatet liggande XL är tillverkat av svart linne och är av hög kvalitet. Det svarta linnet ger din fotobok en modern känsla.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Stående XL 27 x 36 cm

Från 579 kr (exkl. 69 kr frakt)

Antal bilder Obegränsat
Sidalternativ 24 - 120 sidor
10 kr per extra sida
Omslagsalternativ Linneomslag (gratis)
Titel på linneomslaget (30 kr )
Bildomslag (99 kr )
Läderomslag (109 kr )
Inbindningsalternativ Standardbindning (gratis)
Högglansigt papper kostar (5 kr per sida)

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.