Fotobok Stående L

En fotobok i formatet stående L är av ungefär samma formar som A4 papper och passar perfekt för alla slags bilder. Använd stående bilder över en helsida eller lägg två liggande bilder på samma sida.

Från
299 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja till högglans till din fotobok. Högglans är det alternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder ännu mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en bok utöver det vanliga. Den speciella bindningen gör att du kan sprida dina bilder på två sidor utan att delar av bilden försvinner i mitten. Vi trycker dessutom din fotobok på ett tjockare kvalitetspapper som har samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag

Med ditt eget foto på omslaget blir din fotobok änne mer unik! Du designar själv fotobokens fram -och baksida med precis samma redigeringsmöjligheter som du har i fotoboken.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Välj ett omslag av läder för en lyxigare stil och känsla. Detta omslag ger en hållbar och snygg fotobok som ser professionell ut och som är rolig att ge bort. Finns i brunt och svart läder.

Omslag i linne

Standardomslaget för alla fotoböcker är av linne. Omslaget är av högkvalitet och finns i 7 olika färger så du väljer den färg som passar dig bäst!

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Stående L 21 x 28 cm

Från 299 kr (exkl. 59 kr frakt)

Antal bilder Obegränsat
Sidalternativ 24 - 120 sidor
6 kr per extra sida
Omslagsalternativ Linneomslag (gratis)
Titel på linneomslaget (20 kr )
Bildomslag (49 kr )
Läderomslag (59 kr )
Inbindningsalternativ Standardbindning (gratis)
Panorama DeLuxe kostar (2 kr per sida)
Högglansigt papper kostar (3 kr per sida)

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.