Fotobok Liggande S

Fotobok liggande S

Fotobok liggande S är en liten fotobok som är enkel att ta med överallt. Beställ flera stycken och ge bort till vänner och familj! Både stora och små kommer att uppskatta denna bok.

Från
79 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det allternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.
Läs mer om högglans

Omslag

Bildomslag

För att få en ännu personligare fotobok kan du lägga till ditt eget foto på omslaget. Du har samma redigeringsmöjligheter på fotobokens omslag som du har i fotoboken så du placerar enkelt in dina egna foton och texter.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Med ett omslag av läder får din fotobok en lyxigare stil och känsla. Läderomslaget ger dig dessutom en hållbar och snygg fotobok som håller år efter år.

Omslag i linne

I standardpriset ingår ett linneomslag av hög kvalitet som ger din fotobok en modern stil. Linneomslaget finns i 7 snygga färger, en för varje stil.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Liggande S
Storlek 13.3 x 10 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 2 kr per sida
Från 24 sidor kostar 79 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 2 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 29 kr
Läderomslag 39 kr
Titel på omslaget 10 kr

Leverans

Leveranstid: 6-8 dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)