Fotobok Liggande S

Fotobok liggande S

Fotobok Liggande S

Fotobok liggande S är en liten fotobok som är enkel att ta med överallt. Beställ flera stycken och ge bort till vänner och familj! Både stora och små kommer att uppskatta denna bok.

Från
79 kr (Exklusive fraktkostnad)

Vänligen notera att denna produkt endast går att skapa i det nedladdade fotoboksprogrammet för Windows.

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det allternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.
Läs mer om högglans

Omslag

Bildomslag
Läderomslag
Linneomslag

Bildomslag

För att få en ännu personligare fotobok kan du lägga till ditt eget foto på omslaget. Du har samma redigeringsmöjligheter på fotobokens omslag som du har i fotoboken så du placerar enkelt in dina egna foton och texter.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Med ett omslag av läder får din fotobok en lyxigare stil och känsla. Läderomslaget ger dig dessutom en hållbar och snygg fotobok som håller år efter år.

Omslag i linne

I standardpriset ingår ett linneomslag av hög kvalitet som ger din fotobok en modern stil. Linneomslaget finns i 7 snygga färger, en för varje stil.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Liggande S
Storlek 13.3 x 10 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 2 kr per sida
Från 24 sidor kostar 79 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 2 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 29 kr
Läderomslag 39 kr
Titel på omslaget 10 kr

Leverans

Din fotobok levereras hem till dig inom 8-10 arbetsdagar

Vi börjar trycka din fotobok följande arbetsdag efter ditt betalningssätt har blivit godkänt. Det tar sedan ca 10 arbetsdagar för din beställning att nå din brevlåda.

Logga in för att se status för din beställning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Leveransinformation

Din beställning skickas med Posten Sverige och levereras normalt hem i brevlådan. Detta brukar ta ca 10 arbetsdagar. Om produkten är för stor för att delas ut av brevbärare så får du en brevavi som talar om när och var din beställning finns redo att hämtas upp. Vänligen notera att Posten har strikta regler och inte lämnar ut ett paket om inte kollinummer eller avi kan visas upp. Då våra försändelser inte har kollinummer är det viktigt att du sparar avin du får från Posten, annars kan inte paketet hämtas ut.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)