Fotobok Kvadratisk XL

Fotobok Kvadratisk XL

En av våra största fotoböcker med plats för alla dina bästa minnen. En minnesvärd fotobok som du kan bläddra igenom hemma i soffan eller runt köksbordet med hela familjen.

Från
399 kr (Exklusive fraktkostnad)

Vänligen notera att denna produkt endast går att skapa i det nedladdade fotoboksprogrammet för Windows.

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det allternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en fotobok utöver det vanliga. Den platta bindningen gör att du kan sprida dina bilder på ett helt uppslag utan att delar försvinner i mitten. Din fotobok trycks dessutom på ett tjockare kvalitetspapper med samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag
Läderomslag
Linneomslag

Bildomslag

Med ditt eget foto på omslaget blir din fotobok ännu mer personlig! Det går att lägga till dina egna bilder både på fotobokens fram -och baksida. Du lägger även enkelt till din egen text i önskad storlek och typsnitt.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Ett omslag i äkta läder ger din fotobok en klassisk och lyxig känsla. Läderomslaget ser inte bara professionellt ut, men gör din fotobok dessutom snygg och hållbar. En fotobok med läderomslag.

Omslag i linne

Standardomslaget för denna fotobok är gjort av linne och finns i 7 snygga färger. Alla våra linneomslag är av högsta kvalitet och ger din fotobok en modern känsla.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Kvadratisk XL
Storlek 30 x 30 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 4 kr per sida
Panorama DeLuxe Panorama DeLuxe kostar 3 kr per sida
Från 24 sidor kostar 399 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 8 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 79 kr
Läderomslag 89 kr
Titel på omslaget 30 kr

Leverans

Din fotobok levereras hem till dig inom 8-10 arbetsdagar

Vi börjar trycka din fotobok följande arbetsdag efter ditt betalningssätt har blivit godkänt. Det tar sedan ca 10 arbetsdagar för din beställning att nå din brevlåda.

Logga in för att se status för din beställning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Leveransinformation

Din beställning skickas med Posten Sverige och levereras normalt hem i brevlådan. Detta brukar ta ca 10 arbetsdagar. Om produkten är för stor för att delas ut av brevbärare så får du en brevavi som talar om när och var din beställning finns redo att hämtas upp. Vänligen notera att Posten har strikta regler och inte lämnar ut ett paket om inte kollinummer eller avi kan visas upp. Då våra försändelser inte har kollinummer är det viktigt att du sparar avin du får från Posten, annars kan inte paketet hämtas ut.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)