Fotobok Kvadratisk XL

En av våra största fotoböcker med plats för alla dina bästa minnen. En minnesvärd fotobok som du kan bläddra igenom hemma i soffan eller runt köksbordet med hela familjen.

Från
399 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det allternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en fotobok utöver det vanliga. Den platta bindningen gör att du kan sprida dina bilder på ett helt uppslag utan att delar försvinner i mitten. Din fotobok trycks dessutom på ett tjockare kvalitetspapper med samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag

Med ditt eget foto på omslaget blir din fotobok ännu mer personlig! Det går att lägga till dina egna bilder både på fotobokens fram -och baksida. Du lägger även enkelt till din egen text i önskad storlek och typsnitt.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Ett omslag i äkta läder ger din fotobok en klassisk och lyxig känsla. Läderomslaget ser inte bara professionellt ut, men gör din fotobok dessutom snygg och hållbar. En fotobok med läderomslag.

Omslag i linne

Standardomslaget för denna fotobok är gjort av linne och finns i 7 snygga färger. Alla våra linneomslag är av högsta kvalitet och ger din fotobok en modern känsla.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Kvadratisk XL 30 x 30 cm

Från 399 kr (exkl. 69 kr frakt)

Antal bilder Obegränsat
Sidalternativ 24 - 120 sidor
8 kr per extra sida
Omslagsalternativ Linneomslag (gratis)
Titel på linneomslaget (30 kr )
Bildomslag (79 kr )
Läderomslag (89 kr )
Inbindningsalternativ Standardbindning (gratis)
Panorama DeLuxe kostar (3 kr per sida)
Högglansigt papper kostar (4 kr per sida)

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.