Fotobok Kvadratisk M

Föreviga dina minnen i en fotobok. En kvadratisk fotobok M är stilren och enkel att ta med sig överallt. Köp en till dig själv och någon du tycker om!

Från
109 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja högglansiga sidor i din fotobok. Högglans är det alternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder mer djup och kontrast.
Läs mer om högglans

Omslag

Bildomslag

Lägg till ditt eget foto på fotobokens omslag för en personligare touch. Du lägger enkelt till ett foto både på fram och baksida med samma redigeringsmöjligheter som i din fotobok!

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Med ett omslag av läder får din fotobok en lyxigare stil och känsla. Din fotobok känns även klassisk och hållbar med detta professionella omslag. Du kan välja mellan svart eller brunt läder.

Omslag i linne

Fotobokens standardomslag är gjort i linne och är av hög kvalitet. Välj mellan 7 olika färger som ger din fotobok en modern och snygg stil.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Kvadratisk M
Storlek 14 x 14 cm
Antal sidor 24 - 120 sidor
Glansig finish Högglansigt papper kostar 2,50 kr per sida
Från 24 sidor kostar 109 kr (exkl. frakt)
Pris per extra sida 5 kr
Linneomslag Kostnadsfritt
Bildomslag 39 kr
Läderomslag 49 kr
Titel på omslaget 15 kr

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + postgång dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please upgrade your browser

We built Albelli using the latest technology. This makes Albelli faster and easier to use. Unfortunately, your browser doesn’t support those technologies. (download Google Chrome)