Fotobok Kvadratisk L

Fotobok kvadratisk L är en av våra mest populära fotoböcker. I det stora formatet kan du enkelt bevara bilder från semestern, bröllopet eller barnens första år.

Från
249 kr (Exklusive fraktkostnad)

Skapa fotobok

Tillägg

Extra tillägg

Högglansigt papper

Utöver det vanliga pappret kan du även välja till högglans till din fotobok. Högglans är det allternativ som liknar riktigt fotopapper mest och som ger dina bilder ännu mer djup och kontrast.

Läs mer om högglans

Panorama DeLuxe

Lägg till panorama DeLuxe till din fotobok och du får en bok utöver det vanliga. Den speciella bindningen gör att du kan sprida dina bilder på två sidor utan att delar av bilden försvinner i mitten. Vi trycker dessutom din fotobok på ett tjockare kvalitetspapper som har samma egenskaper som riktigt fotopapper.

Läs mer om Panorama DeLuxe

Omslag

Bildomslag

En personligare touch? Vad sägs om ett foto på omslaget? Placera ett betydelsefullt foto på fram- och baksidan för en unik look! Med samma redigerings- möjligheter som du har i fotoboken kan du göra omslaget så unikt och personligt som du vill.

Läs mer om bildomslag

Läderomslag

Välj ett omslag av läder för en lyxigare stil och känsla. Detta omslag ger en hållbar och snygg fotobok som ser professionell ut och som är rolig att ge bort till någon du tycker om.

Omslag i linne

Standardomslaget för fotoboken är tillverkat av linne av hög kvalitet. Välj mellan 7 snygga färger som ger din fotobok en modern stil.

Titel på omslaget

Om du väljer linneomslag eller läderomslag kan du få din titel inskriven med laser på framsidan, för en mer personlig touch. Titeln kommer att synas i det högra nedre hörnet med fonten 'Verdana'.

Specifikationer

Fotobok Kvadratisk L 21 x 21 cm

Från 249 kr (exkl. 59 kr frakt)

Antal bilder Obegränsat
Sidalternativ 24 - 120 sidor
6 kr per extra sida
Omslagsalternativ Linneomslag (gratis)
Titel på linneomslaget (20 kr )
Bildomslag (49 kr )
Läderomslag (59 kr )
Inbindningsalternativ Standardbindning (gratis)
Panorama DeLuxe kostar (2 kr per sida)
Högglansigt papper kostar (3 kr per sida)

Leverans

Leveranstid: 4 produktionsdagar + mellan 3-4 dagar postgång dagar

I leveranstiden ingår produktionen som påbörjas så fort vi tar emot betalningen.

Du kan kontrollera din orderstatus online.

Mer info finns i vår fullständiga leveranssammanfattning.

Fraktkostnad

Fraktkostnaden beror på storlek och volym på din beställning. Klicka här om du vill se mer information om våra fraktkostnader.

Please update your browser

We built this website with the latest technologies, which makes this website faster and easier to use. Unfortunately your browser's version does not support these technologies.