Använd våra kreativa tips för väggdekorationer och ge dina foton den plats de förtjänar. Välj mellan att skapa väggdekorationer i vårt onlineverktyg och i vår mobilapp. Om du är osäker på vilken väggdekoration som skulle passa bäst hemma hos dig kan du göra vårt snabbtest för att avgöra om canvas, aluminium, plexi eller monterat tryck är rätt för dig.

Skapa online eller använda appen?

Du kan skapa väggdekorationer i vårt onlineverktyg eller i vår smartphone-app. Oavsett om du väljer att skapa dem i datorn eller i telefonen finns 29 bakgrundsfärger tillgängliga och du kan enkelt ändra orientering och storlek.

Onlineverktyget har fler alternativ för marginalerna så att du får mer kontroll över avstånden i layouten och i appen kan du spara projekten och komma tillbaka senare. Var kreativ med mobilen! Kolla in våra senaste uppdateringar på vår app som gör det ännu enklare att skapa väggdekorationer.

önskefoto app

De små stunderna i livet

Skapa en layout för väggdekorationer med många foton. I onlineverktyget kan du använda upp till 15 foton i en väggdekoration och i mobilappen är det nio, så du kan visa upp dina stunder på många olika sätt.  Använd lågupplösta foton från telefonen och skapa en serie små väggdekorationer – perfekt för vardagsrummet.

Väggdekorationer som berättar en historia

När du är med på till exempel ett bröllop eller åker på semester har du ofta en hel kamerarulle full av stunder från dagen eller veckan. Du behöver inte välja ut en bild, gör istället en väggdekoration som berättar en historia. En serie av dina favoritfoton visar upp mer än bara en stund.

Om du sparar dina bilder i ordning på din enhet blir det enklare att välja ut en serie att visa. Vi har skapat den ultimata guiden för att organisera dina bilder på enklast möjliga sätt.

Låt kreativiteten flöda med färger

Dina väggdekorationer ska vara en förlängning av din smak så när du skapar dem kan det vara bra att använda ett färgschema som matchar inredningen hemma hos dig. Ljusa färger och iögonfallande bakgrunder passar perfekt för ljusa och stora boytor medan en serie med svartvita foton passar utmärkt i ett modernt hem.

Ord och citat

Lägg till ord eller citat till dina bilder med hjälp av en av våra favoritappar för bildredigering innan du laddar upp dem i fotoboksprogrammet. Eller skapa väggdekorationer i appen och lägg till text direkt på bilden tack vare en ny uppdatering. Varför inte lägga till ett inspirerande livsråd på en semesterbild …

Konstnärliga effekter

Om du har tagit en bild av en byggnad eller ett landskap kan det vara bra att zooma in på en specifik detalj i fotot för ett oväntat resultat som du inte hittar någon annanstans. Vi älskar närbilder av tegelstenar och intressanta texturer från naturen. Linjerna i ett löv eller de små detaljerna i barken på ett träd passar också bra. Ta en titt på våra stadsfotograferingstips för lite mer inspiration.

Börja skapa din väggdekoration nu om du gillar dessa praktiska råd. Med dessa råd som hjälp lär du inte få några problem med att skapa vackra väggdekorationer till ditt hem. Med hjälp av dessa praktiska tips kommer du lätt att kunna skapa väggdekorationer till ditt hem.

När du har fått dina väggdekorationer kanske du vill ta en titt på våra tips för att dekorera hemmet med väggdekorationer och för hur du kan skapa en fotovägg? Vi älskar att se vad du skapar så ta ett foto av dina väggdekorationer hemma och använd hashtaggen #myalbelli för att delta i vår fototävling och ta chansen att vinna en värdecheck från önskefoto värd 300 kr. Du kan överföra ditt foto till vårt galleri (och se en massa andra människors kreationer) eller delta helt enkelt på Instagram genom att använda hashtaggen.

Dela denna blogg på Facebook och Twitter genom att klicka på ikonerna nedan så att även dina vänner blir kreativa.

Kommentarer