Vintern är en årstid fylld av speciella stunder. Vi samlas för att fira advent, jul och nyår, myser tillsammans med god mat och trevligt sällskap och ger oss ut på långpromenader i det iskalla och vackra vintervädret. En personlig fotobok är det perfekta sättet att se tillbaka på alla minnesvärda upplevelser som har lyst upp den mörka årstiden. Och det har aldrig varit enklare att skapa en fotobok på vintertema, fylld med minnesvärda ögonblick. Ta hjälp av vår lista med de bästa vinteridéerna.

När den kalla årstiden går mot sitt slut tänkte vi dela med oss av våra bästa tips och idéer till din vinterfotobok.

Vinterfotobok – dags att samla inspiration

Även den här vintern var det många som inte fick träffa sina nära och kära så mycket som de önskade, men det fanns ändå många fina stunder att fira. Så vad vill du fira i din vinterfotobok? Det första steget när du ska skapa din unika fotobok på vintertema är att låta dig inspireras av dina bästa vinterminnen.

Du vill kanske göra en fotobok med spektakulära bilder från vinterns olika resor? Eller en fotobok från julfirandet så att du kan minnas hur familjen samlades – glöm inte de roliga skärmbilderna från Zoom-samtalen!

En unik familjekokbok är en annan av våra favoritidéer till en vinterfotobok, och det är enkelt att skapa med vårt enorma utbud av fördesignade kokboksmallar. En anpassad resefotobok är å andra sidan det perfekta sättet att se tillbaka på vinterns mest oförglömliga äventyr.

Titta igenom bildmappen i mobilen eller datorn och välj sedan ut de vinterfoton som du vill dela i en personlig fotobok. Här är några av våra favorittips som hjälper dig att komma igång.

Fester och högtider

Jul och nyår är tillfällen vi helst tillbringar med de människor som betyder allra mest. Skapa en tjusig fotobok från ditt minnesvärda nyårsfirande, eller gör en julfotobok från barnets första jul som hela familjen kan dela.

Familj och vänner

Det bästa med vintermånaderna är att man har gott om tid att umgås med släkt och vänner – och en fotobok på vintertema skulle inte vara komplett utan alla roliga, tramsiga och sentimentala bilder på nära och kära. Familj och vänner är det perfekta temat till en vinterfotobok – och dessutom en uppskattad present till dem vi inte kan träffa så ofta som vi skulle önska.

Mat

Mat är vägen till allas hjärta – framför allt under kalla vinterdagar! Du kanske vill passa på att publicera dina väl berövade och omtyckta paradrätter så att de kan bevaras till kommande generationer, eller så vill du hitta ett roligt sätt att engagera barnen i matlagningen. Oavsett så är en egen, personlig kokbok ett fantastiskt sätt att samla familjens alla favoritrecept.

Fotografering

Är du en entusiastisk hobbyfotograf? Visa upp dina bästa vinterbilder eller höjdpunkterna från din senaste skidresa i en personlig fotobok, med allt från snöiga landskapsbilder till unika tillfällen på dina vinterresor.

Tips till vinterns fotobok

När du väl har valt tema är det dags att designa fotoboken. Välj en layout till din fotobok från vårt stora utbud av smidiga alternativ, experimentera med teckensnitten, lägg till rolig grafik – et voilà! Det är nu du får möjlighet att verkligen släppa loss din kreativitet och ge liv till vinterns bästa ögonblick.

Vill du göra något stilrent och enkelt? I vår fantastiska app kan du skapa din perfekta fotobok på vintertema direkt från mobilen eller surfplattan. Överför bilder direkt från bildmappen och skapa din fotobok från valfri plats på bara några minuter.

Fördesignade fotoboksmallar

För dig som har ont om tid finns det fördesignade fotoboksmallar som hjälper dig att skapa en fotobok innan du hinner blinka. Välj bland fler än 230 designs i ett stort antal kategorier – från personliga kokböcker till barnböcker och klassiska reseböcker, eller varför inte ett roligt familjemagasin från alla festligheter under vintermånaderna?

Och inte nog med det: Även med våra fördesignade mallar har du fullständig frihet att anpassa din fotobok till fulländning. Lägg till fler sidor, förbättra bilder med våra redigeringsverktyg och välj finish till din fotobok.

 

Behöver du mer inspiration till våra fördesignade fotoboksalternativ? Läs vår utförliga guide till hur du får ut mesta möjliga av fördesignade temaböcker.

Börja nu genom att klicka på knappen nedan och dela vinterns favoritögonblick med oss i sociala medier med #önskefoto.

Börja nu

Kommentarer