Nu kan du skapa otroligt snygga fotoböcker medan du är på språng – använd bara vår nya, smidiga iPad-app. Så istället för att koppla av med en god bok i sommar kan du nu skapa egna fotoböcker – var som helst, när som helst!

Kom igång genom att hämta appen gratis från App Store här. När du har laddat ner den kan du skapa en fotobok på nolltid. Precis som online finns det mängder av layouter att välja mellan. Det finns dessutom en inspirerande blandning av effekter och filter som hjälper dig att sätta din personliga prägel på böckerna. Och du kan exempelvis till bildtexter i olika typsnitt.

Naturligtvis har vi gjort det lätt för dig att importera dina favoritbilder från Facebook, Instagram, Dropbox och, såklart, din iPad. Det är precis lika enkelt att placera ut dem exakt som du vill ha dem på sidan, svep bara med fingret.

När du är klar med fotoboken kan du dela den med vänner och familj direkt från appen så att alla får njuta av ditt mästerverk!

BLOG_IPAD

Perfekt för lata dagar på stranden eller kanske på flyget hem från paradiset – prova vår kostnadsfria iPad-app redan idag. Vad vill du skapa?

Gå direkt till App Store genom att klicka här!

Kommentarer