Med alla olika alternativ som finns kan det kännas lite överväldigande att bestämma sig för det bästa formatet för din fotobok. Det är därför vi har satt samman denna praktiska lista för att göra det lite lättare att bestämma sig.

Fyrkantig liten

Dessa bedårande små fyrkantiga fotoböcker är ett bra sätt att minnas livets små stunder – de är perfekta som presenter eller till minne av en fest.

Stående liten

Med våra små stående format du ta med dig några av dina favoritminnen vart du än går i en storlek som kan jämföras med en pocketbok eller dagbok. Ja, vi vet att de är förmodligen också finns på din telefon, men en bok är ändå så mycket trevligare.

Liggande liten

Det lilla liggande formatet är idealiskt för en resebok för att minnas din senaste resa. Den har massor av plats för små meddelanden tillsammans med dina bilder och fullt av alternativ för att verkligen göra den som du vill ha den.

Bred fyrkantig

Fyrkantiga storlekar är utformade för att dra uppmärksamheten till bildens mittpunkt – vilket naturligtvis är den viktigaste delen – det perfekta formatet för baby- eller bröllopsbilder.

Bred stående

Vårt breda stående format är som du säkert gissat perfekt för porträttbilder så att du kan ta ännu fler bilder av dem som betyder mest för dig. Och om du är ute efter en riktigt professionell finish kan du välja glättat papper för att (bokstavligen) få dem att skina.

Bred liggande

Om du verkligen vill visa upp dina största och bästa bilder i liggande format så är det stora liggande formatet det enda för dig. Oavsett om det är en bergskedja i Österrike eller din hemstads stadssilhuett så är ett dubbeluppslag det perfekta sättet att njuta av varje liten detalj. Och för en perfekt finish kan du välja en platt bok så att ingenting går förlorat i mittfliken.

Naturligtvis är detta bara några tips som kan hjälpa dig att komma igång. Det är din fotobok, så vad du än väljer är perfekt. Det finns massor av extra clip art, text och layoutalternativ att leka med. Och oroa dig inte om du har för många bilder, det finns alltid möjlighet att lägga till fler sidor.

Kom igång med din fotobok

Kommentarer