Vi tror att nästa år har en väldigt intressant blandning av framåtblickande futuristiska mönster samtidigt som det finns en trend som förespråkar klassiska designidéer från förra seklet.

Lekfulla mönster i flera färger och gradienter kommer definitivt att vara heta trender 2020, vilket ger designen en 3D-känsla. Minimalismen fortsätter sin övergång från webbdesign till tryckt material och vi är mycket förtjusta i några av de minimalistiska mönster som du kommer att kunna välja bland.

I den här guiden har vi samlat några av de mest spännande trenderna inom grafisk design och lagt till dem på önskefotos hemsida för att dina fotoprojekt ska bli helt briljanta.

Art Deco

Art Deco

Det är nästan 100 år sedan det glada 20-talet och Art Deco har gjort en stor comeback i designvärlden – och den är här för att stanna. Det har aldrig varit lättare att skapa fotokort för din fest med Great Gatsby-tema. Vi har fantiserat ihop några klassiska nya mönster som leker med ett överflöd av guld, avancerad handskrift och intressanta och eleganta vinklar av geometriska ramar och mönster. Mörka blåtoner och mässingsnyanser ger en överdådig touch till allt du skapar med den här looken.

Guld

Guld är nästan alltid modernt – dess glitter har förtrollat mänskligheten i årtusenden och alltid varit ett mycket populärt inslag i design-mönster från önskefoto. Tills vi kan skriva ut dina fotokort med äkta guldfolie erbjuder vi dig fler guldmönster och -stilar att välja mellan som låter dig vara lekfull, låta dina bilder stå i förgrunden och en möjlighet att använda ett stort urval av subtila gulddekorationer.

Minimalistisk

Minimal design har varit modernt inom både online- och tryckdesign under de senaste åren och kommer att ligga i framkant även 2020. Vi har sett att den minimala trenden blir allt populärare hos våra önskefotokunder eftersom de gärna avänder sig av off-vita bakgrunder, subtila geometriska former och rena, handskrivna san serif-teckensnitt, som ger en modern tvist. Om du använder dig av minimalism när du skapar dina fotoprojekt blir dina fotodesigner som allra bäst, vare sig det gäller enstaka bilder eller sidor med flera bilder.

Lantlig

Våra designval med lantlig karaktär går tillbaka till mitten av 1900-talet och trenden är otroligt mångsidig för dina fotoprojekt. Det som gör den så framgångsrik är att dem kan vara lekfull, minimalistisk eller till och med botanisk, allt på en gång. “Varför ändra något som fungerar” frågade vi oss själva, så inför det kommande året har vi helt enkelt lagt till några nya möjligheter till vårt galleri. Se till att ha kul och lek med typsnitt och ljusa färger med dina foton för bästa resultat.

Nordisk

Förra årets nordiska designmönster var oerhört populärt bland er som skapade fantastiska fotoprojekt med önskefoto under året. När vi insåg det tänkte vi att vi skulle lägga till fler mönster som passar trenden. Förvänta dig massor av vita och neutrala toner, handritade geometriska former och ett stort urval av asymmetriska layouter att välja mellan. Ge dina bilder en nordisk touch under 2020!

Sätt igång och skapa

Nu när du har du fått lite mer information om vad som händer 2020 är dags att börja tänka på vilka fotoprojekt du tänker skapa. Oavsett om det är inbjudningar och fotokort, väggdekorationer eller fotoböcker – om du använder någon av de trender vi har nämnt kommer allt du designar att vara helt trendriktigt.

skapa nu

Kommentarer