Picture your summer fototävling

Vi är säkra på att du kommer att ta originella och kreativa bilder i sommar, oavsett om det är från minnesvärda familjesemestrar eller äventyr i det okända. Men istället för att gömma undan dem kan du nu anmäla dem till vår fototävling och ha chans att vinna En iPad mini 2! Så var inte blyg!

Under hela tävlingsperioden kan du skicka in dina bästa bilder inom fyra fototeman: Sol, landskap, rörelse och natt. Det kan vara vad som helst, men ju mer kreativitet du visar, desto bättre! På både vår Facebook-sida och vår blogg hittar du proffstips för varje tema från vår sommarfotograf Megan Alter.

BLOG_COMPETITION_THEMES_3_SE_v2

Tävlingen börjar den 20 juli och det är mycket enkelt att delta. Gå bara till vår Facebook-sida för att ladda upp ditt foto eller använd hashtaggen #pictureyoursummerSE på Instagram eller Twitter. Kom ihåg att ange fototemat i bildtexten (natt, rörelse osv). Ju fler som gillar din bild på Facebook, desto större chans har du att vinna, så dela dina bilder med alla! Du kan delta hur många gånger du vill fram till 13 september så håll inte tillbaka – ta med alla dina bästa bilder. *

Kom ihåg att kontrollera vår Facebook-sida där vi visar veckofavoriter. Varje vecka presenteras en önskefoto-favorit som vinner en fotobok liggande L med 24 sidor och linneomslag samt frakt. I september 2015 kommer vi även att presentera vinnaren i hela fototävlingen.

Har du redan kommit på vilken bild du ska tävla med? Då kan du delta här!

Lycka till!

önskefoto-teamet.

*Enligt villkoren

Kommentarer