Hurra! Nu när den jobbiga biten är över kan det RIKTIGT roliga börja. När du har ordning på alla dina bilder (puh!) kan du lämna det röriga med traditionell scrapbooking bakom dig. Det är dags att hitta inspiration och designa något vackert så att du kan visa upp de där minnesvärda stunderna.

Bläddra igenom
Fotoböcker passar perfekt på soffbordet eller uppslagna på en hylla, och att skapa en kan vara ett bra tillfälle att börja rensa upp i hemmet.

Sätt på dig dina kreativa glasögon och designa en personlig, underbart vacker fotobok i bara tre steg. Allt du behöver göra är att välja storlek och format, skapa och anpassa fotoboken och sen klicka på “Beställ”!

Du kan anpassa din bok helt efter eget tycke och smak. Välj storlek, format, ramar och egen clipart – precis som du vill ha det.  Alternativen är oändliga.

Om du fortfarande är osäker på vad som passar dig kan du även välja mellan över tio olika vackra fördesignade teman i olika stilar. Det är det snabbaste och enklaste alternativet, men oroa dig inte, du kan fortfarande tillföra din personliga prägel så att boken blir din alldeles egen.

Om du tycker att det är svårt att välja bilder klickar du bara på knappen för att automatiskt fylla boken. Då fylls den automatiskt med bilder från din hårddisk, och du slipper lägga tid på att välja. Och du kan självklart ändå anpassa bilderna precis som du vill.

Kan du knappt vänta på att få visa upp den fantastiska fotoboken du precis beställt? När du har gjort din beställning får du också en onlineversion av boken, helt utan kostnad! Så du kan dela den med dina vänner på Facebook, Twitter eller via e-post.

Kommentarer