I samarbete med RFS anordnade vi på önskefoto en fototävling där vinnarna vann en tvådagars resa till vår fabrik i Ypenburg, Nederländerna. Det var en uppskattad resa bland vinnarna, såhär skriver Marianne om upplevelsen:

IMG_8101IMG_8122

 

 

 

 

Jan Bek, Stefan Pierrou och Marianne Ersson vann en resa till Ypenburg i Nederländerna i önskefotos fototävling i april i år. Nina Brandel från önskefoto var den perfekta ciceronen och hade totalkoll på läget hela tiden, när tågen gick, var man kunde låsa in sitt bagage mm. På fotolabbet eller ska det kallas fotoboksfabrik blev vi visade runt. Det var invecklad logistik att från digitala filer via jätterullar med fotopapper få fram just den bok kunden beställt. Det mest fascinerade för mig var att hur än bilder och ark blandades så kom i slutändan rätt bilder till rätt omslag. Vi fick också träffa Kundtjänst och övrig personal.

Innan vi övernattade i Delft fick vi en privat guidning och där finns mycket att se. Cyklarna är väl det mest typiska för Holland förutom tulpanerna. Stefan gick på geocaching och hittade sin burk i ett fiskstånd. Det livliga strandlivet i Scheveningen var slut för säsongen men det finns alltid något att upptäcka. Vi skrattade åt de lustiga figurerna på stranden. Två dagar går fort, speciellt när de är fyllda med idel trevligheter.

IMG_8137 IMG_8134IMG_8142

 

 

 

Tack för en fantastisk resa!

Kommentarer