påskäggs jakt

önskefotos påskhare har gömt ägg på webbplatsen och vi delar ut priser till de personer som lyckas hitta dem! Det första ägget har lagts ut IDAG, det andra ägget läggs ut på onsdag och det sista ägget dyker upp på fredag.

Vi presenterar påskäggen!

Som du vet har vi uppdaterat våra redigeringsverktyg med över 1000 nya och förbättrade designalternativ (inklusive ClipArt) och vi lägger hela tiden till fler! Eftersom vi vill fira att våren är på väg finns nu våra designalternativ för påsken tillgängliga och nedan ser du tre ägg från den nya samlingen som kommer att gömmas på vår webbplats:

 

Torsdags jakt efter påskägget

Torsdag ägg

 

Fredag jakt efter påskägget

Fredags ägg

 

Lördags jakt efter påskägget

Lördags ägg

 

Så hur gör jag för att vara med?

När du besöker vår webbplats kan du hitta våra vackra påskägg. Klicka på dela-ikonen som finns på webbsidan där påskägget befinner sig och tagga inlägget med #önskefotoPåsk. Tävlingen är igång från (idag) torsdag 24 mars till söndag 27 mars. Vi drar vinnarna slumpmässigt bland alla som deltar.

 

Vi önskar dig en glad påsk – låt jakten börja!

 

Villkor

För att få vara med och tävla måste du:

–          Fyllt 18 år

–          Inneha ett giltigt Facebook/Twitter konto

Tävlingen börjar torsdag 24 mars 2016 och pågår fram till midnatt söndagen 27 mars 2016. önskefoto kommer att utse fyra stycken vinnare. På Facebook har du tre chanser att vinna ett pris, vi har ett pris för varje ägg. På Twitter finns endast en chans att vinna priset, hitta ett eller alla ägg för en chans att vinna. För att vara med ska du dela önskefotos webbsida där äggen befinner sig, antigen via Facebook eller Twitter med hashtaggen #önskefotoPåsk. Vinnarna utses tisdagen 29 mars 2016.

Pris: Två Fotomuggar och en Fotobok Liggande L (värde 477 kr), inklusive fraktkostnaden (värde 97 kr).

Priset gäller ej för redan lagda beställningar och kan ej kombineras med andra erbjudanden, rabatter eller produkter. Inga ersättningar, överlåtelser eller kontanter motsvarande samma värde ges.

 

Kommentarer