Foto skrivmaskin

Gott nytt år!

Vi hoppas att du haft en skön ledighet! När vi tittade igenom alla foton vi har tagit under året kunde vi se hur händelserikt det har varit! Och om du tänkt ”Oj, vad snabbt tiden gått!” håller du väl med oss om att 2015 bara flög förbi.

Så, för att göra det mesta av vad som komma skall under 2016, gav vi oss själva löftet att börja fånga höjdpunkterna för varje månad. Månadensbilder är vårt nya webbaserade fotoprojekt för året som skapats av vårt glada kreativa team. Det innebär ett perfekt tillfälle att fånga vardagsupplevelser, stora som små, och vi vill att du också ska vara med!

Dela foton tillsammans med oss

  1. Varje månad avslöjar vi en ny utmaning. Den levereras i form av ett tema.
  2. Ta bilder som är inspirerade av vårt månadsögonblick och lägg upp dem i dina sociala medier
  3. Tagga oss i dina bilder med hashtagg #Månadensbilder så har du chans att komma med bland våra inlägg i sociala medier.

#1: Löften

Den här månaden fokuserar vi på temat löften. Det kan vara vad som helst som handlar om nystart; en handskriven lista, en bild av dig när du gör något eller kanske ett inspirerande foto av vad du vill uppnå! Ta en titt på teamets foton för att få några idéer för det nya året och hur du kan komma igång:

Foto skridskor

Ägna mer tid åt min favoritsport, skridskor! – Erica, designer

Photograph books and cat

Läsa fler böcker. – Paula, designer

Photograph airplane wing

Resa mer. – Seraya, copywriter

photo-of-dough-roller-and-dough

Baka fler hemmagjorda godsaker! – Liz, content specialist

Photograph sunrise silhouette

Fler morgonlöprundor (och se fler soluppgångar). – Rob, designer

Ditt löfte kanske handlar om att ge dig ut på fler äventyr, laga mer mat hemma eller njuta av fler soluppgångar! Vad det än gäller så kommer du i slutet av året ha en otrolig fotosamling som förhoppningsvis inspirerar dig att dela med andra. Så oavsett om du satsar på att skapa en fotobok eller väggdekoration av dina höjdpunkter ska vi göra 2016 till ett oförglömligt år!

Följ oss på Facebook, Twitter eller Instagram och se hur vårt år utvecklas! Håll ögonen öppna varje månad efter våra bloggfoton och temat för kommande månad.

Vi hörs snart igen!

Ditt önskefoto-team

Kommentarer