I vårt förra blogginlägg gav vi några tips på vad du kan göra med alla dina mobilbilder. Vi visade hur de passar perfekt till våra mindre fotoprodukter som fotoböcker i storlek M och mobilskal. Nu har vi några tips på hur du kan använda mobilbilderna på våra större produkter.

Från bakgrundsbild i mobilen till väggdekoration

Tänk dig ett kul minne som du fångat med mobilen och nu kan bevara i form av en vacker väggdekoration i ditt hem. Det kan handla om dina barns söta leenden, vackra naturlandskap eller minnen från den senaste familjesemestern – nu kan du förvandla dina mobilbilder till riktiga mästerverk!

Om du vill skapa väggdekorationer med bara EN bild, fungerar mindre väggdekorationer – storlekar upp till 60 x 40 cm – bäst med mobilbilder.

Du kan också tänka bredare och skapa vackra väggdekorationer med våra större storlekar. Har du några favoritbilder som du har lagt upp på Instagram? Använd dem i en av våra väggdekorationer genom att skapa ett kollage.

YWAMP_Blog_Posts_Canvas_SE

Extratips: Du kan (i de flesta fall) välja det största formatet för väggdekorationer så länge du gör ett kollage av minst sex bilder.

Och kom ihåg att ju mindre bilden som du använder är, desto bättre är kvaliteten. Så släpp loss med ett kollage!

Fotoboksverktyget kontrollerar automatiskt bildkvaliteten åt dig. Har du bekantat dig med våra uttryckssymboler och varningssymboler? Om du inte har hunnit göra det än får du en snabbrepetition här!

För alla produkter (som väggdekorationer) som skapas online …
• En grön uttryckssymbol betyder bra kvalitet
• Ett blått ansikte betyder okej kvalitet
• Ett ledset, rött ansikte betyder dålig kvalitet

För fotoböcker …
• En gul triangel visas för alla bilder av dålig kvalitet som du har laddat upp.

Större fotoböcker

Kom även ihåg våra fotoböcker! Visste du att du kan skapa lika snygga fotoböcker i storlek L och XL av bilderna i din mobiltelefon?

Med våra fotoböcker av större storlek kan du använda fler bilder, istället för att begränsa dig till bara en bild per sida.

YWAMP_Blog_Posts_Book_Icon_SE

Extratips: Ju mindre bilden som du använder är, desto bättre är kvaliteten. Detaljerna blir skarpare och mer framträdande.

Så du kommer att ha stor nytta av att välja små bilder och en lämplig layout med flera bilder per sida. Du kan alltid anpassa den som du vill genom att lägga till något extra i form av clipart, bakgrunder, ramar och text för att fylla sidorna. Du kan också leka lite med olika layoutalternativ i fotoboksverktyget. Då får du en uppfattning av hur du visar upp dina mobilbilder på bästa sätt.

I nästa blogginlägg kommer vi att rekommendera några bra fotoappar som kan förbättra kvaliteten på dina bilder och hjälpa dig med din digitala scrapbooking.

Kommentarer