Nuförtiden är det många av oss som använder smartphones. Och eftersom de flesta telefoner har kameror av toppkvalitet behöver du inte längre släpa runt på någon digitalkamera. De flesta av oss plockar bara fram mobilen när det är läge att föreviga ögonblicket.

Det leder till att fotoalbumen i våra telefoner är fyllda till brädden av bilder. Gör en snabbkoll! Hur många bilder har du i ditt album just nu?

Därför kommer vi under de närmaste veckorna att lägga upp tips på hur du kan skapa fina minnen av – japp, du gissade rätt – dina mobilbilder! Med vårt fotoboksverktyg är det enkelt. Oavsett om du är online eller offline finns det en funktion som gör en automatisk kontroll av bildkvaliteten och anger om den är tillräckligt bra.

Vi börjar med grunderna så att du sen kan arbeta vidare mot mer komplicerade designer och kollage.

Börja i liten skala – fotoböcker av storlek M
Om du bara vill använda EN mobilbild per sida kan du testa våra mindre produkter som stående eller kvadratiska fotoböcker i storlek M. Det är ett perfekt sätt att visa upp dina bilder och fungerar även med de bilder från Instagram och Facebook som kanske är av något sämre kvalitet. Du kan fortfarande anpassa dina fotoböcker genom att lägga till text och clipart precis som du vill.

Blog_Post_Book

Om du skulle stöta på problem med dålig kvalitet på dina Instagram-bilder är ett tips att återställa och använda originalbilden.

Extratips: När du använder fotoboksverktyget offline hittar du en varningsknapp under fliken Produkt. Klicka på knappen för att göra en genomsökning av hela fotoboken. På så sätt får du information om eventuella problem innan du gör beställningen. En varningstriangel visas för alla bilder som är av sämre kvalitet i boken.

YWAMP_Icons_Attention

Något alldeles speciellt till din mobiltelefon!
Nu … något för alla pratkvarnar! Sätt en personlig prägel på prylen som du tar med dig vart du än går – din mobiltelefon!

Var kreativ och skapa ett unikt mobilskal med en av dina favoritbilder från telefonen. Kanske en gullig bild på dina barn eller ett lustigt minne som får dig att le? Oavsett vad det är kan du nu alltid ha det med dig. Du har säkert anpassat bakgrunden på din mobiltelefon, så varför inte också skapa ett personligt mobilskal som matchar?

Vårt designverktyg är mobilanpassat, så du kan använda bilderna från fotoalbumet i din mobil och dessutom göra beställningen direkt från telefonen.

Blog_Post_Phonecases

När det gäller andra produkter än våra fotoböcker använder du uttryckssymbolerna som guide för att kontrollera bildkvaliteten. Glada ansikten är för bilder av bra kvalitet medan de ledsna är för de av sämre kvalitet. Så bekanta dig med uttryckssymbolerna!

YWAMP_Icons_Smileys

Så … vad väntar du på? Låt kreativiteten flöda och börja förvandla de där mobilbilderna till fina minnessaker! Håll ögonen öppna efter vårt nästa blogginlägg med fler idéer kring mobilbilder!

Kommentarer