vintagetelefon

2016 går i rasande fart, men vi välkomnar februari med öppna armar! En ny månad innebär ett nytt tema för vår fotoserie #MonthlyMoments . Så, (trumvirvel, tack) målet den här månaden är att ta kreativa foton som representerar ordet ”förbindelser”.

Vad förbinder dig?

Transport, teknik, vänskap och till och med något så gammaldags som papper och penna hjälper oss att skapa förbindelser. Du kanske gör en speciell resa för att besöka någon som står dig nära – vilka landmärken och vyer ser du på vägen? Har du en personlig ritual som yoga eller meditation? Eller kanske en person eller en viss plats som påminner dig om hemma eller någonstans som du har goda förbindelser till?

Oroa dig inte, du behöver inte vara nästa Annie Leibovitz för att vara med. Vi fastnar för foton av våra vardagsögonblick på samma sätt som för sådana som fångar extraordinära upplevelser. Det viktigaste är att du knäpper och delar med dig av dina berättelser under 2016!

 

Med den här bilden har vår copywriter Seraya fångat morgonpendlingen i Khajuraho, Indien.

Resebild från Indien

”Just det här tåget förbinder resenärerna med den traditionella staden Agra (hemvist för Taj Mahal) där de flesta av dessa herrar arbetar varje dag. Det var väldigt inspirerande att titta på soluppgången och förstå hur viktig den här resan var. Jag kände mig som en fluga på väggen!”

 

Vår marknadsförare Carlijn från Holland tog en bild på Machu Picchu, Peru.

Peru travel

“Machu Picchu var för många Inkas sammankopplingen mellan jorden och gudarna. Den heliga stigen som leder upp till platsen och den magiska ingången genom templet var en helt fantastisk och upplevelserik stund för mig under min resa genom Sydamerika.”

 

Redo? Ok, låt oss skapa förbindelser!

Så nu har du koll på tema nummer 2 och borde vara redo att börja fota de där underbara ”förbindelserna”! Glöm inte att tagga dina vackra foton med #monthlymoments så att vi också får njuta av dem! Och tack vare lanseringen av vår första smartphone-app någonsin har det aldrig varit lättare att snabbt förvandla dina foton till konstverk , från telefon till tryck! Varför inte skapa en bok med mjukt omslag varje månad och fylla den med månadens intryck? Vad du än väljer så hoppas vi att du får en fantastisk månad och får upptäcka mycket!

Kommentarer