Utomhus äventyr skidor

Nästa stopp på vår resa med #MonthlyMoments är temat ”Utomhusäventyr”. Du kanske är på väg ut i backarna eller njuter av de första vårtecknen, och vi är nyfikna på att se vad du gör. Ett leende, ett ögonblick, en solnedgång eller kanske en byggnad, vilka bilder speglar dina vinter- och våraktiviteter? Naturligtvis kunde vi inte motstå att dela våra bilder för att inspirera dig. Ta en titt på några av våra foton nedan och se till att dela dina egna:

 

Utomhus äventyr storm

”Jag tog denna bild med min iPhone. Jag älskar kontrasten.” – Karl, Marknadschef för Belgium

 

Utomhus äventyr promenad

” Jag tog denna bild på Lake District i England. Det var så häftigt, blåsig dag men promenaden var värt det för utsikten.” – Liz, Content Specialist 

 

Utomhus äventyr snö

”Jag tog denna bild i Den Haag, Nederländerna. Det vita och isiga landskapet, kombinerat med den isblåa klara himmeln är sällsynt nu för tiden att jag bara var tvungen att ta en bild.” – Ivo, SEO Marknadsförare

 

Dagarna blir ljusare och vi vill gärna se vilka nya äventyr du ger dig ut på! Vi har bara kommit till årets  tredje månad men det är redan så roligt att titta tillbaka på våra teman för januari och februari och se vad vi har gjort och hur kul det var. Vi ser verkligen fram emot att förvandla dem till en fotobok med årets bästa för 2016, väggdekorationer eller kanske till och med en kalender!

Vad vill du skapa med oss? Skriv dina idéer i kommentarsavsnittet nedan. Varför inte skapa en bok i farten? Med vår nya smartphone-app kan du ta bilder, välja och beställa en fotobok med mjukt omslag från en bergstopp eller mitt ute på ett blomsterfält! Var du än är kan du följa hashtaggen #MonthlyMoments på vår Instagram, Twitter och Facebook, och glöm inte att dela dina vackra foton.

Kommentarer