Mamma älskade mig alltid

Det är bara en månad kvar till mors dag så för det här särskilda tillfället har vi bestämt oss för att välja ”Mum Still Loved Me” som tema för maj månads intryck.

 

Din mamma älskade dig alltid när du var barn, oavsett vad du gjorde. Med detta i åtanke vill vi se alla busiga, annorlunda och pinsamma foton på dig som barn (eller på dina barn). Du kanske var ett yrväder som liten, en rebell som tonåring eller bara gjorde något som satte din mammas tålamod på prov – visa världen vilken liten rackarunge du var genom att ladda upp dina busigaste foton till vårt galleri.

 

Våra mammor älskade oss alltid …

 

Fnissa åt några av våra pinsammaste barnfoton nedan och gå sedan till vår coola fotoredigerare för att ladda upp dina bilder till vårt galleri för #MumStillLovedMe.

 

Mamma älskade mig alltid nr 2

”När jag var en liten flicka ville jag hela tiden göra killgrejer, till exempel leka i leran med min brors overall på, och min mamma älskade mig då också, kanske till och med mer.” – Irene, Online Marketer

 

Mamma älskade mig alltid nr 3

”Jag gick alltid till mammas garderob och provade hennes kläder och skor. Jag älskade att klä ut mig och spela upp dans- och sångshower för mina föräldrar. Den här bilden är från en jul. Jag dansade iklädd min julhatt och mammas högklackade skor när mamma fångade mig på bild.” – Jemma, Content Marketing Manager

 

Mamma älskade mig alltid nr 4

”Jag älskade vår kanin så mycket och ville att den skulle bo inne i huset med oss.” – Judith, Manager Online Marketing

 

Mamma älskade mig alltid nr 5

”Jag åt till och med tuggummi från marken men min mamma älskade mig alltid #MumStillLovedMe” – Ivo, SEO marketer

 

Ha kul med oss via våra sidor på Facebook, Twitter och Instagram och glöm inte att följa hashtaggen #MumStillLovedMe!

 

Kommentarer