“Mitt namn är Susanne Wessberg och jag har beställt fotokalenderna sedan 2005. Jag fick först kontakt med önskefoto via direktreklam i brevlådan.”

Det som gör att jag kommer tillbaka till önskefoto varje år är den höga kvaliteten och de stora, fina fotona. En kalender är att bra sätt att summera året som gått och ett kul sätt att njuta av alla härliga minnen året om. Mina mor- och svärföräldrar skulle bli mycket besvikna om det inte fick en fotokalender i julklapp varje år.

Hjälper mig minnas härliga stunder
När jag skapar min kalender tänker jag på att välja ut mina bästa foton, som återspeglar alla årstider. Som tradition inkluderar jag alltid fyra stycken enskilda foton på mina barn. Det roligaste med att göra kalendrarna är att fotona hjälper mig att minnas alla härliga stunder. Mitt favoritfoto är ett som föreställer mina barn som står på Helsingborgsstrand med havet i bakgrunden (se bilden ovan).

Fotografera mycket
Mina bästa tips till de som är nybörjare är att inte ha stående foton i din kalender, då dem blir så mycket mindre. För att få fram dom bästa bilderna rekommenderar jag även att du fotograferar mycket. Tema för min nästa kalender kommer att bli ‘årstiderna’ i den mån det går.”

Vill du ha mer inspiration till din kalender kan du gå till våra inspirationssidor för kalendrar.

Kommentarer