“Jag upptäckte önskefoto redan 1999 genom direktreklam i brevlådan och har sedan dess beställt mina kalendrar hos dem. Anledningen till att jag valt önskefoto är det bra formatet och den höga kvaliteten.”

Roligt minne
Tanken är att det ska vara ett minne för mina söner när de når vuxen ålder, eftersom bilderna i kalendern bevarar minnena under åren som gått. Dessutom är det ett bra sätt att kommunicera med släkten, då vi träffas relativt sällan är det en mycket uppskattad present.

Roligt att välja ut bilder
Det roligaste med skapandet är att välja ut bilderna – det är lite som ett pussel. Jag försöker alltid harmonisera månadsvis med rätt miljö, till exempel väljer jag en bild från stranden till juli, när pojkarna fyller år väljer jag alltid porträttbilder.

Hennes nästa kalender?
Den kommer ha ett roligt vardagstema.

Evas 3 tips:

  1. Man behöver inte vara ambitiös.
  2. Använd bilder i liggande format för bästa resultat.
  3. Använd helst inte uppstyltade bilder – använd istället vardagsbilder.

Vill du ha mer inspiration till din kalender kan du gå till våra inspirationssidor för kalendrar, eller såklart läsa mer här i bloggen! 

 Beställ dina egna fotokalendrar här.

 

Kommentarer