Nu har vi tagit reda på vilken procedur Mama Margaritha går igenom när hon skapar en fotobok, och nu vill vi se resultatet. Nedan visar hon vad hon har skapat och varför hon älskar att skapa fotoböcker hos önskefoto.

Din fotobok ser fantastisk ut. Kan du lämna en kommentar om produktens kvalitet?

Den känns maffig, och det gillar jag verkligen. Den är stark, av bra kvalitet och det är en fotobok som du vill behålla länge och visa upp i ditt hem. Jag gillar framkallningen, och fastän jag valde det största albumet var bilderna skarpa och detaljerade.

Bildkvaliteten är fantastisk. Sidorna är släta och tydliga. Det känns verkligen som något speciellt och något som vi, som familj, uppskattar.

Vilka speciella funktioner använde du dig av?

Jag valde det heltäckande bildomslaget. Jag gillar det heltäckande bildomslaget, i synnerhet när jag ska visa upp det i mitt hem. Det är verkligen en fantastisk funktion.

Varför gillar du att skapa fotoprodukter?

Det jag tänker mest på medan jag skapar fotoböcker är vad mina barn kommer att tycka och tänka om dem om 15 till 20 år. Jag hoppas verkligen att de kommer att tycka om att titta på fotoböckerna när de är vuxna. Det är vad jag tänker mest på medan jag skapar en fotobok! Det är nog bäst för dem, om de gillar fotoböckerna, haha!

Vad gör du med fotoböckerna när de är färdiga?

De står på byrån eller i bokhyllan. Eller kanske på matbordet vid blommorna. Det är olika varje vecka. Men de står så att man kan se dem, eftersom jag gillar att visa upp dem för familj och vänner!

Slutligen, har du någonsin använt din mobilapp för att skapa en fotoprodukt?

JAVISST! Jag använde den för några månader sedan. Denna gång använde jag den inte eftersom alla bilder fanns på datorn, men med mobilappen går det verkligen snabbt. Du kan rent av skapa din fotobok på 15 minuter. Det jag gillade speciellt var att jag kunde välja bilder från sociala medier, till exempel från Instagram, och sedan få fram dem i fotoboken. Appen kommer jag definitivt att använda igen!”

skapa fotobok

Känner du dig inspirerad? Titta på sidan över fotoböcker och välj den som passar dig.

Kommentarer