Kundrecensioner

Vi inspireras ständigt av era verk så vi ville dela några av dem med alla. Alltifrån fotoböcker och muggar till mobilskal och väggdekorationer – vi älskar att höra era kundberättelser och se hur ni förvandlar våra produkter till helt unika saker. Så idag riktar vi strålkastarna mot er. Här visar vi några önskefoto-fans som verkligen gillar att skapa med oss och se vad de har att säga om sina produkter:

 

De här fotoböckerna är skapade av Fleur!

Kundrecensioner 1

Vilka produkter har du skapat med önskefoto?

Varje år gör jag minst en bok. Alltid en årsbok, men om vi reser får varje resa också en egen bok. Just nu trängs 23 fantastiska fotoböcker i bokhyllan. Alla görs i modell liggande L. Årsboken handlar inte alltid om att ha med de bästa bilderna utan att på ett roligt sätt följa familjen genom åren.

Vilket fotoboksverktyg använder du?

Hittills har jag bara använt det nedladdningsbara fotoboksverktyget då det tidigare inte var möjligt att göra 120 sidor online. Detta har dock blivit ett naturligt val då jag kan sitta i lugn och ro och göra boken hemma, men också för att kunna spara ner den på ett lätt sätt för att kunna fortsätta arbeta på boken vid ett senare tillfälle.

Vart har du fått din inspiration ifrån till din senaste produkt?

Inspirationen till fotoböckerna hittar jag i min vardag. Även om man inte bara fotograferar de roligaste stunderna, är det fantastiskt mysigt att sitta med fotoboken tillsammans och titta på året som gått, eller resan man varit på.

Vilken produkt skulle du välja för att ge bort som en present?

Om jag skulle välja en produkt att ge bort blir mitt självklara val fotoboken. Finns det något bättre sätt än att dela sina minnen med någon annan på?

 

 

De här väggdekorationerna är skapade av Sandra!

Kundrecensioner 2

Vilka produkter har du skapat med önskefoto?

Jag har beställt både studentplakat och canvastavlor hos er men det som jag beställt mest utav är fotoböcker.

Vilket verktyg använder du?

Jag har beställt canvastavlorna och studentplakatet online och sedan använt mig av nedladdningsbara programmet för fotoböcker. Det bästa verktyget jag använt är programmet för att skapa fotoböckerna! Det är enkelt att använda och man får mycket frihet till att låta kreativiteten flöda så varje fotobok blir unik.

Vart har du fått din inspiration ifrån till din senaste produkt?

Min senaste produkt jag skapade hos er var en fotobok som ska bli en 25-årspresent till en av mina närmsta vänner. Så inspirationen var våra minnen tillsammans under vår vänskap.

Vilken produkt skulle du välja för att ge bort som en present?

Jag hade nog valt mellan fotobok och canvastavlor att skapa för att ge bort i present. Många av de fotoprodukter jag har beställt har varit presenter.

 

Om du har skapat en fotoprodukt med något av våra verktyg vill vi gärna höra om det! Dela med dig av din berättelse i kommentarerna nedan eller på Facebook, Twitter och Instagram med hashtaggen #MadeWithönskefoto

Kommentarer