Innan du skapar dina väggdekorationer vill du kanske fundera över hur det ska se ut på väggen. Variationerna är oändliga och du kan göra så mycket mer än vad man först tror. Du kan till exempel berätta en historia genom att hänga upp en bildserie som ett kollage på väggen. Genom att vara kreativ kan du få till överraskande resultat och den rätta effekten. önskefoto erbjuder väggdekorationer som Canvas, Forex skumtavla, Aluminium och Plexiglas. Ibland kan lite inspiration behövas, sätt sedan igång med att skapa ditt konstverk.

Serier med väggdekorationer

Genom att välja en serie av bilder från ett tema eller event kan du berätta en historia, ett vackert foto i taget. Bevara gärna en symmetrisk linje och avstånd när du berättar din historia.

6113_hobby_room_canvas_blog

Variera väggdekorationerna med olika perspektiv av samma motiv. Det blir otroligt läckert med olika storlekar och format.

6113_Header_img_blog

Är du en porträtt fotograf? Ta fram dina bästa porträtter och skapa väggdekorationer i samma format för att framhäva dina unika porträtt som ett stort collage på väggen.

6113_living_room_canvas_blog

Behåll ytterkanten symmetrisk, men låt storleken på väggdekorationerna vara olika. Det ger ett intressant intryck av att det är en enda stor väggdekoration.

6751_WC_Blog_wallart_3minimalist

Eller bevara det simpelt och häng upp ditt allra bästa foto mitt på väggen, så det får all uppmärksamhet i rummet.

Känner du dig lite mer inspirerad? Påbörja skapandet av dina väggdekorationer här

Kommentarer